Sayfa 222/776 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 6203 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

Duhul
    Jan 2019
    İkamet
    Göztepe-İzmir / Karlsruhe-Deutschland
    Gönderi
    112
     Alıntı Originally Posted by EmilGudea Yazıyı Oku

Daha önceki forum sayfalarında BİST için yaptığım analizlerin hala arkasındayım. Bu yükseliş daha önce olmasını belirttiğim ilk düşüş dalgasına tepki 2 nci düzeltme dalgası olduğu düşüncesindeyim. Geçen aylarda yaşadıklarımızın geçici bir ara dönem olduğunu sanmıyorum. 5 dalgalık C (kırmızı renk) dalgasının 107.000-108.000 seviyelerinde sonlanacağını öngörüyordum. Ancak iii ncü dalganın 100.647 zirve seviyesinde sonlanması ve iv ncü dalganın 93.169 dip seviyesinde sonlanmış olması kuvvetle muhtemel olduğu varsayılırsa v nci dalganın zirve fiyatı 102.972 (hadi diyelim 103.000) seviyesine geçemeyecektir. iii ncü dalganın zirve seviyesi olan 100.647 seviyesine görmeden dahi v nci dalganın tamamlanması söz konusu olabilir. (NEDEN geçilemeyecek sorusuna verilecek yanıt; Daha önce forum sayfalarında bahsetmiştim. 5 dalgalık harekette 3 ncü dalga, 1 ve 5 nci dalganın dalga boylarından en küçük dalga boyu olamaz. iii ncü dalga en azından 101.474 seviyelerine görmeliydi.) YTD.
    NOT: Bazı Elliott analisti arkadaşlar (dalga sayımı farklılığından) C dalgasının 113.000, 115.000 seviyeleri arasında bir yerde sonlanacağı öngörüyor. Bu bilgiyi de belirtmeliyim.
    Sayın Sirius_B size özelden yazmıştım. mesajımı görmediniz diye düşünüyorum. Sizden ricam elinizde Sayın EmilGudea nın 2018 Ekim ayı sonrası (yeni) Bist 100 endeks analizi varsa paylaşabilirmisiniz? Sadece bu nedenle foruma üyelik kaydı yaptırdım. misafir olarak Sayın EmilGudeanın analizlerini takip ediyordum. Dersimize 5 arkadaş birlikte çalışıyoruz ama ne yazık ki dalga sayımını tatmin edici olarak bir türlü başaramadık. 2nci dalganın bitip bitmediğini emin olamadık. İlginiz için teşekkür ederiz.

2.  Alıntı Originally Posted by Levend Yazıyı Oku
    Sayın Sirius_B size özelden yazmıştım. mesajımı görmediniz diye düşünüyorum. Sizden ricam elinizde Sayın EmilGudea nın 2018 Ekim ayı sonrası (yeni) Bist 100 endeks analizi varsa paylaşabilirmisiniz? Sadece bu nedenle foruma üyelik kaydı yaptırdım. misafir olarak Sayın EmilGudeanın analizlerini takip ediyordum. Dersimize 5 arkadaş birlikte çalışıyoruz ama ne yazık ki dalga sayımını tatmin edici olarak bir türlü başaramadık. 2nci dalganın bitip bitmediğini emin olamadık. İlginiz için teşekkür ederiz.
    Ya kardeşim, dalgamı geçiyorsunuz...yok birinci dalga,2.dalga...
    Bugün piyasa Avrupa dan dolayı dusmeseydi,
    Safkar ,2.05 üstü kapatırdi
    ,,

3. ocak sonuna kadar ne yaptiysa yapti.bilanco acikladiginda sasirip gitmeye devam ederse surpriz olur.ne de guzel olur

4. bunun 1.8 ile 1.90 la ne sorunu var.cakili kaldi aylarca anlam veremiyorum

5. 8 bin lot işlem var..
    Beklemek .....

Duhul
    Jan 2019
    İkamet
    Gönderi
    112
     Alıntı Originally Posted by dandanakan1453 Yazıyı Oku
    Ya kardeşim, dalgamı geçiyorsunuz...yok birinci dalga,2.dalga...
    Bugün piyasa Avrupa dan dolayı dusmeseydi,
    Safkar ,2.05 üstü kapatırdi
    ,,
    Size tek kelime eden yok. Üstüne vazife olmayan konulara karışmak sizin karekterinizmidir? Ya da herkes sizin gibi spek peşinde gitmek zorundamıdır? Kardeşiniz falan da değilim. Size tavsiyem kendi işinize bakın!

7.  Alıntı Originally Posted by Levend Yazıyı Oku
    Size tek kelime eden yok. Üstüne vazife olmayan konulara karışmak sizin karekterinizmidir? Ya da herkes sizin gibi spek peşinde gitmek zorundamıdır? Kardeşiniz falan da değilim. Size tavsiyem kendi işinize bakın!
    Al işte bir dengesiz yaratık..
    Senden izin mi almak lazım konuşmak için..
    Yorum serbest burda
    Külhanbeyi misin,
    Daha acemisin buralarda
    Konuşma şablonunu düzelt kocum

Duhul
    Jan 2019
    İkamet
    Gönderi
    112
    Bir kişi nasıl bir ortamda bulunur ki, aşağılık komleksi ile bu kadar donatılmış olsun?

Sayfa 222/776 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •