Alıntı Originally Posted by adnanadnan Yazıyı Oku
Arkadaşlar eskiden tanıyanlar için Ben deeplara68 şuan KATMR HİSSESİNDE adnanadnan ın nikiyle paylaşım yapıyorum ,

SAİT Bey in satış değeri olarak önüne konulacak iki tane değer var .

HEDEF EBİTDA DEĞERİ ; BU DA SEKTÖREL OLARAK DEĞİŞİR MİNİMUM VE MAKSİMUM MİNİMUM 10 ÇARPANDIR , MAKSİMUMSA 15 ÇARPANDIR.

ULUSOY ELEKTRİK için yıl sonu 160.000.000 Kar rakamına göre Minimum çarpanlı EBİTDA hedef değeri 29 tl. maksimum 43 tl.

Hepinize saygılar , başarılar ve bol kazançlar.
 Alıntı Originally Posted by adnanadnan Yazıyı Oku
Keşke olsa ama ben Sait Bey i tanıdığım kadarı ile ilk teklifi duyduğumda elinde olan arkadaşlarıma söyledim zaten , yabancı o miktara çıkmaz , Sait Bey de 10 değil 12 den aşağı çarpanı kabul etmez.Siz olsanız bu kadar uğraşlarla büyüttüğünüz şirketi kaç yıllık kar ınıza satarsınız , yada evinizi kaç yıllık kira ederine satarsınız.( şunu hatırlatmakta fayda var Enis Bey in hedefi hala 2023 için 1 Bn. $ , zaten bunu söylediği için SPK dan ceza yemişti , açıkcası bende bunu abartı buluyor ve gerçekci olanın 0.5 bn.$ olduğunu düşünüyordum taki Astor un sektör içinde ki atağına kadar.)

Piyasamız ancak bir talip olduğu zaman EBİTDA HEDEF DEĞERİni fiyatlar , eğer anlaşma olacak olsaydı zaten minimum şuan 23 tl. olurdu.
Sayın deeplar bu iki mesajınızı ben birleştirenedim yani siz satış olursa minimum 29maksimum 43 olur diyorsunuz ilk mesajınızda ama satışın olma ihtimalinin az olduğunu ve olacak olsa 23 tl'yi şimdiden görmesi gerektiğini mi söylüyorsunuz? Anlayamadım gerçekten cevap verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden