Kademeler tırı vırı. İstediği gibi yön veriyorlar tahtaya. Biri sahneye çıktığında kılıçları çekiyorlar zaten. O yüzden kimse yaklaşamıyor tahtaya. Kendileri isteyecek o zaman koparız.
Kademeler tırı vırı. İstediği gibi yön veriyorlar tahtaya. Biri sahneye çıktığında kılıçları çekiyorlar zaten. O yüzden kimse yaklaşamıyor tahtaya. Kendileri isteyecek o zaman koparız.
15000 giderken de guldurmedin
Kar satisi 1000-2000 duserken de
Allah da alavere dalavere yapip garibani uzenleri uzsun..
Kazandiklari her kurusu tedavisi olmayan hastaliklar ilac ve dr parasi yapsin...Hastaligin verdigi her aci da yaptiklari aklina gelsin.Bunlari artarak yasayip gec olsun ( Amin)
Uzun zamandır KUTPO da pozisyon almamıştım. 1 yıl önce bir tatlı kar yazmıştım . Baktım değerlemeler uygun ve iskontolu , karlılık ve F/K oranlarıda güzel, bir bulaşayım dedim , 4.20 seviyesi taban oluşturmuş gibi gözüküyor... Buralarda taban formasyonu sonrası , olumlu bir bilanço ile yukarı yönlü yükseliş potansiyeli taşıdığını düşünüyorum... birileri koymuş 7000 tane falan satışa , bende cart cart çizdim 22.000 tane aldım bugün attım kenara ... Şimdi yapıcı bakalım bu aldığım pozisyona göz koyup aşağı çekmeye kalkacakmı göreceğiz , bu tip denemelerde ona yeni sürprizler yaparım bende![]()
tüm Kutpo yatırıcımcılarına hayırlı olması temennilerimle.....
yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri