Sayfa 361/831 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 6644 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by gsk1975 Yazıyı Oku
    Açıklamalar

Yönetim Kurulumuz 01.02.2019 tarihli toplantısında;

Şirketimizin Yapı Kredi Bankası A.Ş.'den kullanacağı kredilerin teminatını oluşturmak üzere; maliki Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olan ve Şirketimiz adına tahsisi yapılan Süleymanlı OSB Mahallesi Zeytin sokak N4/1 Akhisar MANİSA adresindeki fabrikamız üzerine 100.000.000.-TL (Yüz Milyon Türk Lirası) tutarında 1. derecede Yapı Kredi Bankası A.Ş.'ne ipotek tesis edilmesine karar vermiştir.

Sayın büyüklerimiz bu haber nasıl yansır hissesine ytd
    Sözde kamuoyunu aydinlatmak icin aciklama yapiyorsun. Ama yaptigin aciklama tamamen kaos ciksin diye yapilmis aciklama. Panik ciksin insanlar negatif dusunsun. Bu krediyi ne icin aliyorsun ne maksatla kullanacaksin kac tl kullanacaksin yoksa yuksek faizle aldigin kredilerimi yapilandiracaksin. Hicbir soruya cevap vermeyen bir aciklama.

2. Günaydın tugutlu da olan arazisi için belediye ye baş vuru yapmışlardı okul iş yeri ve konut için belediye meclisinden geçmişti acaba orayı iş yerleri yapmak için kredi kullanmış olabilirimı?

3. 100 milyonluk kredi bunun bu arsa için olabilirmı

***TUKAS*** TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

***TUKAS*** TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Evet (Yes)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    09.08.2017
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Şirketimizin satış amaçlı elde tutulan duran varlık hesabında yer alan, Turgutlu Fabrikası arsasının sanayi imarından, konut ve ticari imara dönüştürülmesi için 29.05.2017 tarihinde Turgutlu Belediyesi Başkanlığı'na yapmış olduğu müracata istinaden, Turgutlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 09.08.2017 tarihinde Şirketimize gönderdiği yazıda "Sanayi Alanından", "Konut Alanına" dönüştürülmesine yönelik imar plan değişikliği talebimiz uygun görüldüğü ve yapılacak olan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı kapsamında bütüncül olarak değerlendirileceği bildirilmişti. Konu ile ilgili Turgutlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 28.12.2018 tarihli yazısı aşağıda yer almaktadır.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

"Mülkiyetinizde bulunan Yedieylül Mahallesi 1323 ada 38 parsel sayılı taşınmaz, Sanayi Alanı'ndan Konut Alanı, Ticaret Alanı, Özel Okul Alanı ve Park Alanına dönüşmesine yönelik plan değişikliğini de kapsayan 1/5000 ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı 10.07.2018 tarih ve 407 sayılı Manisa Büyükşehir Belediyesi Kararı ile onaylanmış olup, 13.09.2018 ile 13.10.2018 tarihleri arasında ilan edilmiş ve 15.10.2018 tarihinde askı süreci tamamlanmıştır. Askı süreci içerisinde ilgili plana yapılan 11 adet itiraz 11.12.2018 tarih ve 728 sayılı Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile "Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 10.07.2018 tarih ve 407 sayılı meclis kararı ile onaylanan Turgutlu İlçesi sınırları içinde 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planına gelen itirazların reddedilmiş olduğu ve planın kesinleşmiş olduğu" belirtilmiştir.

10.07.2018 tarih 407 sayılı Manisa Büyükşehir Belediyesi Kararı ile onaylanmış ve askı süreleri safhasında gelen itirazların 11.12.2018 tarih ve 728 sayılı Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile reddedilmesiyle kesinleşen Turgutlu İlçesi, Kent Merkezi 1/5000 ölçekli ilave ve Revizyon Nazım Uygulama İmar Planının uygunluğuna istinaden, Turgutlu İlçesi Kent Merkezi 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar planı dosyası, 1323 ada 38 parsel, Sanayi alanından Konut Alanı (Emsal 2.75 Yençok: Serbest), Ticaret Alanı, Özel Okul Alanı ve Park Alanına dönüşmek üzere, 28/12/2018 tarih ve E.19672 sayılı yazı ile Belediyemiz Meclisinde görüşülmek üzere sunulmuştur."

4. Adam gibi açıklama yapında bizde bulmaca çözmeye çalışmayalım, bu kadar malı toplayan yt finansın
    Bu durumdan haberi önceden vardır diye düşünüyorum, fakat hacimde ciddi azalma olmuş

5. .....ziraat 470 bin basınca 3.03 e kadar geriledi

6. Bu hisse halen daha neden alınır...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. Takas atabilecek olan varmı arkadaşlar... Satmaya başlamışlarmı...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    ulan ne gitti be demek için geldim süründürdü bizileri bir sene hep dedim ki saydılar hisseleri herkesin döküldüğünüden emin olduktan sora götürdüler bilanço gelince iyi gelebilir ama dikkat edin öyle daha fazla uzaya da gitse bunlar tehlikeli adamlar
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 361/831 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •