Artan

74,80 10 12:55
22,22 10 12:55
159,70 9.99 13:31
14.980,00 9.99 13:32
44,70 9.94 13:33
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 13:33
151,30 -7.63 13:33
28,68 -7.36 13:34
3,37 -6.91 13:34
91,85 -6.75 13:33
Azalan Hisseler

İşlem

4.113.258.294,18 13:34
3.978.783.490,78 13:34
3.267.299.132,15 13:34
3.252.088.345,25 13:34
3.095.154.438,10 13:34
Tüm Hisseler
Sayfa 162/597 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 4776 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Evt çok haklısın maduru oynayıp yakında küçük bir spekulatör yavrusu olduğun ortaya çıkarsa hiçkimse de şaşırmasın.Sen kürek dil görmemişsin.Demek bu yüzden bizim dışımızda kimsenin yaptıkları sana batmıyor.O kadar utanmıyorsun ki yaptıklarının kılıfını da ayarlamışsın.Yaptıklarını da bizim yazdıklarımızdan keyfine göre çıkardıklarına bağla.Ne güzel topic.Ama ben sana gerçekleri yazayım dün 2,79 kapanışı görünce girdiğin şoktan uzun süre çıkamadın.Cevap gecikmesi ondan.Bir günde gelir girdiğin şoktan hiç çıkamazsın olur biter.Ondan burada yazamayınca bunalıma giriyorsun.

Senle aynı safta değiliz orası zaten şu yukarıda açık net belli.Sen tahtada malım gelsin diye küçük yatırımcıyı burada bilgilendirmek için 24 saat nöbet tutan yazamayınca da ekmek teknem kapandı diye üzülen birisin.Yolun açık olsun bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmaz.Sakın bu saatten sonra da buralarda masumu - maduru oynamaya daha fazla kalkışma.Çünkü seninde kelime etmediklerinden zerre farkın yok.Öyle ya ne önemi var gedik almış satmış.Belki de o işlemlerin bir kısmı da senin.Tabii önemi olmaz bu durumda.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Adamlar neredeyse sermayesi kadar zarar açıklamışlar,daha önümüz açık diyor buradaki provakötörler.işte buna sövüp sayasım geliyor.Kendileri çok akıllı kurna ky ise aptal olarak görüp aklımızla alay ediyorlar.de gidin la işinize yeter artık buradakilerin günahını aldığınız.azıcık vicdan sahibi olun be,hangi söylediğiniz doğru çıktıda tahtaya yansıdı.utanmaz arlanmazlar.İnancınızda varmıdır ki Allahtan korkasınız diyecem ama,size nafile.
    Bu yazıyı yazdığın gün 10 kasım biz ortada yoktuk. Bunları neden yazdın.Daha bütün o yazılarını ilmek ilmek alıntılıcam burada sen çok rahat ol.Aynen iade ediyorum sana bu yazını hemde geri iadesiz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Patronların sıkıntısı yok.onlar paralarını ceplerine koyup,zararını şirkete yüklüyorlar.şirket hasbel kader kar yazdığında imtiyaz sayesinde kaymağın en alasını yiyorlar.Etraflarındaki yalakalarda içerden bilgi alıp pozisyonlarını ona göre tutuyorlar.E ee 4,11 den 2,20 ye gelen % 50 gerileyen senedi övüp ky ye pazarlamak,diyet borcunu ödemektir.mantıki olarak buralarda bu şekilde performansı olan bir sendi patrondan çıkarı olmayan kimse övemez.
    Patrondan zerre çıkarı olan şerefs.zdir.Tabii bu iftirayı atanda dolayısıyla şerefs.zdir.Hele bunu buralarda 3 kuruş nemalanmak için yapıyorsa daha da şerefs.zdir.

4.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Sayın carkos,patronlar paralarının döndüğü hiç bir yeri boş bırakmazlar,kendilerince tedbir alırlar,nasıl fabrikada üretilen malın bir pazarlama müdürü varsa,bu topikte de senet pazarlama müdürleri ve reklam elemanları var.Elinde senedin olup olmaması önemli değil onlar pazarlamasını yapıp bir şekilde patronla halleşir.Hatta belkide ne kadar pazarlarsa o kadar prim bile alır.Öyle dürüstlük falan filan onları etkilemezyalan ve yanlış bilgi vermekten utanmazlar ve derileri kalındır bundanda rahatsızlık duymazlar,çünkü yaşam tarzları böyledir.,hatta şuna inanıyorum ki patron onlara belli yere kadar kendisini eleştirme yetkisi bile vermiştir.onlar sadece kendilerine verilen görevi layıkıyla yaptıkları için mutludurlar.
    Burada senden daha yalan yanlış 3 kuruş menfaat için laf eden burada bulunan mı var.Attığın tüm iftiraları sana aynen geri iadesiz yolladım gitti.

5.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Ben bu senedin 7 senelik sahibiyim burayıda bir o kadar takip ederim,kimin ne olduğunu ,patronun ne olduğunu gayet iyi görüyorum ve burada yazmaya başladığımdan beri hep istikrarlı idim ve hiç yanılmadım.hep ky ye doğruları menfaat gözetmeksizin söylemeye çalıştım ancak son karar sizindir dedim.pireyi deve yapmadım.at gözlüğü takmadım.ne doğruysa onu göstermeye çalıştım.Deniz meseledine gelince ,maalesef denize bizim kaybettiğimiz paralarla patronlarla tuzu kuru olanlar giriyor.paralarımızı geri alabilirsek bizde gireriz inşallah.İyot eksik kaldı ama adrenalin çoğaldı bu topikte ,senede ana avrat sövmemek için kendimi zor tutuyorum(genelde sakinimdir) buna terbiyem müsade etmez.hakkım yenilince insanın sabır taşı çatlıyor.Yalanlar,dolanlar,insanı çıldırtıyor.ha patronun maniplatörden haberi yokmuş,sen onu git marko paşaya anlat,buradakiler yemez.Arazileri saksı toprağı gösterenlerde manüple edenlerdi değilmi,içerden bilgi sızdıranlarda,geri alım kararı olduğu halde geri almayanda manüple edenlerdi.yaptığı açıklamaların arkasında durmayanlarda.Neredeyse sermayesi kadar zarar yazdıran da.Patron ne varlık gösterdo ki spek bir hareket göstersin.Hep tutturmuşunuz manüple ediliyor diye sen tahtana sahip çıkmazsan tabiki tahtanın ırzına geçende çok olur.Sonra da Laf ola beri gele yapılan başvuruyla kimi kandıracağını sanıyorsun.Tamamen göz boyama.Hadi canım sende
    Senin bildiğin hiçbir şey yok.Biliyor olsan burada bize gelene kadar laf edilecek çok adam var.Ama demek ki sen onlarla aynı kaptan yemek yiyorsun ki onlara olunca hiç sesin çıkmıyor.Ne o senin yemeğini o ses çıkarmadıkların mı veriyor?Burada bir sürü menfaat icabı yazı yazan var.Onları görmemen için tahtada 3-5 kuruş kar mı vaat ettiler sana?Anlat herkes öğrensin.

6. Bize patrona sabah akşam burada aylarca tahtada 3 kuruş nemalanabilmek için mi salladın Badi?2,30 da uzak durun diyerek mi korudun küçük yatırımcıyı yoksa şirketi kayyuma devrederek mi?Bir bir sürekli olarak bu yazılarını alıntılayacağım.Bu zamana kadar madursun diye vermediğim tüm cevapları benden katı ile alacaksın.İzlemeye devam et. Bakalım akıl oyunları nasıl oynanıyormuş göreceğiz.

7. Herşeyi bilen senin Gk la katılıp kedi gibi olanların kurumsal kimliklerinden mi haberin yok burada 2 kelime etmiyorsun edemiyorsun yoksa organik bir bağın mı var sende ortaya çıkacağım diye korkundan mı kelime edemiyorsun.Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.O yazılarını bir bir kopyalayıp hak ettiğin cevapları sana vereceğim.Ama artık fazlası olacak eksiği olmayacak.3 kuruş kar için bu kadar alçalandan herşey beklenir Badi.Koruduğun laf kondurmadığın GEDİK le ne bağın var?

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bize patrona sabah akşam burada aylarca tahtada 3 kuruş nemalanabilmek için mi salladın Badi?2,30 da uzak durun diyerek mi korudun küçük yatırımcıyı yoksa şirketi kayyuma devrederek mi?Bir bir sürekli olarak bu yazılarını alıntılayacağım.Bu zamana kadar madursun diye vermediğim tüm cevapları benden katı ile alacaksın.İzlemeye devam et. Bakalım akıl oyunları nasıl oynanıyormuş göreceğiz.
    Yahu bana bu senet hangi fiyatta olursa olsun,ky ye bir kere olsun uzak durun dediğim yazımı göster senden binlerce kez özür dileyeceğim.bunu daha öncede yazmıştım.dikkatli olun,on kere düşünün demek asla uzak durun anlamına gelmez,bir tercih sunmak anlamına gelir.uzakdurun diyerek emir vermek değil.Bu yaştan sonra Türkçe dersi vermiyeyim.O söyledikleriminde hepsi çıktı ve senet hep düştü.2,30 da böyle bir şey asla söylemedim.Bu şekilde bir yazımı göster burada yazarsam namerim.gösteremezsen aynı durumu sen kabulleniyormusun.

Sayfa 162/597 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •