Sayfa 438/999 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    nereden vardiniz bu kaniya ..bilanco mu incelediniz .batik kredileri mi var.
    sabah bi kalkmışın Aktif yok sonuçta bono da anapara garantisi de yok geçmiş olsun derler en fazla ne ala memleket

2.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    1milyon lira olması gerekirmiş hesapta
    Nitelikli yatırımcı sıfatı taşımak için adınıza açılmış hesaplarda toplam 1 milyon tl olması gerek. Ama ne kadarlık isterseniz o kadar bono alabilirsiniz.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    sabah bi kalkmışın Aktif yok sonuçta bono da anapara garantisi de yok geçmiş olsun derler en fazla ne ala memleket
    Bddk denetiminde bir banka. Sermaye yeterlilik rasyosu bozulduğunda bile tepesine çöküyor düzelt diye. Bankanın bir sabah yok olması öyle basit bir şey değil. O noktaya gelene kadar cümle alem duyar, günlükteki paranızı eft yapmak iki dakika sadece.

Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Bddk denetiminde bir banka. Sermaye yeterlilik rasyosu bozulduğunda bile tepesine çöküyor düzelt diye. Bankanın bir sabah yok olması öyle basit bir şey değil. O noktaya gelene kadar cümle alem duyar, günlükteki paranızı eft yapmak iki dakika sadece.

aynen, ilave olarak;
    mkk.com.tr'ye edevlet şifremizle girince hisse senedi gibi bonolarında kaydı bulunmakta olduğunu görebiliyoruz. https://www.mkk.com.tr/
    syg.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5. Ayrıca bankalar hakkında gereksiz/asılsız spekülasyonlar yapmak BDDK kanunlarına göre suçtur...Yakalayıp götürseler yeridir...

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de Afyon'dan Cumhuriyet aldim kilosu 54 TL den baska sucuk yemem.
    Afyon'da duzinelerce sucuk markasi var.
    Duyduguma gore Afyonlular "Sert Civi" markali sucugu tercih ediyorlarmis ben de carsida tesadufen rastladim girdim baktim fiyati kredi kartina 38 TL nakit olursa 36 TL dediler.
    Hanim bilmedigin tanimadigin markayi yemeyeceksin dedi ben de cesaret edemedim.
    Syg,
    dün afyondan geldim, oruçoğlu. mütevazi ve çok beklentiye girmeden gittiğim otel, beklentimin çok üzerinde çıktı.
    personeli 10 numara, yemekleri bir harika, odaları tatminkar, aktiviteleri yeterli, %100 termal su ile 4 gün dolu dolu geçti.
    teşekkürler öneriniz için.

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Ayrıca bankalar hakkında gereksiz/asılsız spekülasyonlar yapmak BDDK kanunlarına göre suçtur...Yakalayıp götürseler yeridir...
    Bono da anapara garantisi var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    nereden vardiniz bu kaniya ..bilanco mu incelediniz .batik kredileri mi var.
    Nerden bu sonuca vardınız benim kastettiğim bu yüksek oranın sürüp sürmeyeceği idi

HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 438/999 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •