24 Nisan başlangıçlı hisse takip listemi paylaşıyorum,bu listeden hedefi göre yada tekniği bozulan çıkarılacaktır...Yeni eklemeleri hafta içi de yapabilirim..
Ülkemiz de gerek jeopolitik gerekse siyasi gerginlik yüksek,olumlu gözüken hava ters bir haberle bozulabilir,yorumlarım şu an ki gündeme göre belirledim....
Pazartesi endexi 400 puan civarı aşağıdan açacağız,garan temettü ödemesinden dolayıdır,sabah panik yapmayalım..
--------------------------------------------------------------------------------------------
HALKB : Siyasi risklerin CB usa ziyareti sonrası azalacağını ve Halkbank'ın bundan en çok pozitif enerjiyi alacağını düşünüyorum,son dönemde ciddi yabancı mal topladı ve çok iyi bir ilk çeyrek bilanço bekleniyor..
Tekniğe gelince 11,90 + kapanışlarla 12,40 ve sonrası OV 14,60 hedeflerim var..

[/IMG]
--------------------------------------------------------------------------------------------
THYAO : 5,65 üzeri kalmayı başarırsa 5,82 direnci devreye girecekir..+ kapanışlarda ise uzun vade düşen trend direnci 6,10 çok önemli..bu rakam üstü hisse level atlar..

[/IMG]
TAVHL : Kısa da 14,55 desteğinde yine tepki bekliyorum..15,10 direncine kadar trade edilebilir bu rakam + kapanışta 15,40 devreye girecektir..

[/IMG]
KRDMD : Hisse uzun vade düşen trend üstü 1.26 + kapanış yaptı ama bunu son bir hamle ile gerçekleştirdi,o yüzden 1.26 üzerinde kalabilmesini biraz izlemek daha güvenli olur...1.30 1,45 sonraki hedefleri,bu yıl kardemir genel hava bozulmazsa iyi primler verme potansiyelinde..

[/IMG]
DOCO : Hisse kısa vadeli trend desteğinde 229 stop ile 239 kısa hedef.. + kapanışla 247 ve 262 hedeflenebilir,yabancı ağırlıklı takas oranı var ama nispeten sığ tahtadır,kademeli poz almak daha doğru olur..

[/IMG]
TRGYO : 4,86 trend desteğine çekilmesini bekleyip, bu destekte yatay 5,15 direncine kadar trade edilebilir..

[/IMG]
TRCAS : Hisse ağırkanlı ama iyi bir trend içerisinde,özellikle yabancı takaslarında toparlamalar mevcut,2.00 desteği altında 1,94 stop ile 2,12 ve 2,40 hedefleriyle ekranımda olacaktır...

[/IMG]
GOODY : Bayrak formasyonu içerisinde,kısa takasları da güzel,tek sıkıntım geçen ekim ayında aynı hareketi yapıp aşağıya kırması "grafikte daire ile belirtilen" ..bayrak 4,15 + ile kırılırsa 4,32 hedef girer sonrası biraz orta vade de 5.00 olacaktır...risk sevenler bayrak direnci 3,99 'a inerse bir miktar deneyebilir..

[/IMG]
EGSER : Tekniği ve takasları güzelleşiyor...3,63 düşen trend direnci + ile 3,72 deneyecektir..bu rakam + ile 3,80 gap kapatır ve yeni bir yükselen trend yapabilir,bu beklenti işlerse yeni rakamlarla güncelleriz..

[/IMG]
BİMAS : Simetrik üçgen içerisinde hareket ediyor, 56,80 + kapanışlar 58,50 ++ 61,80 rakamları izlenebilir..

[/IMG]
Yer İmleri