Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 141/1014 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Satan birde %10 stopaj ödeyecek. Ama sanırım kardan. Kar olmadığı için stopajda yok. Nerden bakabiliyoruz fiyatlara. Sonuçta çokta aşağı süzülürse bir el atmak lazım betonculara.......
    Bende tepborsapratik üyelik var oradan bakıyorum ama fiyat gösteren siteler vardır kesin, ben bu olayı hiç incelemedim ama borsa mantığı ile satılan bir kağıt ve bazı berlirsizlikleri varmış galiba, bence düşen bıçak tutulmaz

Not: şu yazıyı yazana kadar geçen 2 dk kada bile çok saçma işlemler oluyor adamlar düz ara basıp düz ara alıyorlar kademe olayını anlamayan yatırımcılar var galiba...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. PMVR3G Hisse kodu

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hanım başımın etini yiyor çakma rezidanslardan alalım diye
    4,5 yıl önce (Kur 1,80lerdeyken) 125K'ya mal olan 17 yaşındaki daireme şu anda 190 veriyorlar (Edirne). 4,5 yılda kira ödememekten doğan 32K bir getiri hesaplıyorum. Ev de eskidi sonuçta. Yeniler 350-400 aralığında bu arada. Ne yapsam, betonlansam mı ahali? Ne dersiniz? Sonuçta oturmak için alıyoruz.

4. Enerji kimliğine erteleme - Ekonomi Haberleri
    http://www.milliyet.com.tr/enerji-ki...onomi-2439890/

Hangi işimiz düzgün ki bu düzgün olsun.!!

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Enerji kimliğine erteleme - Ekonomi Haberleri
    http://www.milliyet.com.tr/enerji-ki...onomi-2439890/

Hangi işimiz düzgün ki bu düzgün olsun.!!
    Türkiyede genelde yasal düzenlemeler hep böyle oluyor.
    Meclisten ilk çıkarken gayet güzel mantıklı diyorsun.
    Sonra birilerinin işine gelmiyor diye onu ertele bunu istisna tut derken bi halta yaramıyor...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Cücük yatırımcı Yazıyı Oku
    Hanım başımın etini yiyor çakma rezidanslardan alalım diye
    4,5 yıl önce (Kur 1,80lerdeyken) 125K'ya mal olan 17 yaşındaki daireme şu anda 190 veriyorlar (Edirne). 4,5 yılda kira ödememekten doğan 32K bir getiri hesaplıyorum. Ev de eskidi sonuçta. Yeniler 350-400 aralığında bu arada. Ne yapsam, betonlansam mı ahali? Ne dersiniz? Sonuçta oturmak için alıyoruz.
    bizim hanım edirneli, gelip gidiyoruz şehrinize.. ayıptır sorması yeni yapılı daireyi nerde düşünüyorsunuz ?

ederi üzerine bi yorum yapacağımdan ötürü değil, edirne ahalisi için yeni projelerin ne anlam ifade ettiğini öğrenmek için soruyorum sadece ?

7.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Türkiyede genelde yasal düzenlemeler hep böyle oluyor.
    Meclisten ilk çıkarken gayet güzel mantıklı diyorsun.
    Sonra birilerinin işine gelmiyor diye onu ertele bunu istisna tut derken bi halta yaramıyor...

memlekette 20 milyondan fazla konut var, enerji belgesi verebilecek firma sayısı 35 imiş.. bu 35 firma istediği kadar iyi organize olsun, belge vermeye yetişemez..

yeni iş/girişim olarak ne yapabilirim diyenlere güzel bir kapı bence, enerji yeterlilik belgesi verme işi

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    memlekette 20 milyondan fazla konut var, enerji belgesi verebilecek firma sayısı 35 imiş.. bu 35 firma istediği kadar iyi organize olsun, belge vermeye yetişemez..

yeni iş/girişim olarak ne yapabilirim diyenlere güzel bir kapı bence, enerji yeterlilik belgesi verme işi
    Yanlış bilmiyorsam bu kanun ve getirdiği zorunluluk yeni değil. Birkaç yıl önce çıktı ve şu tarihe kadar enerji kimlik belgesi alınmalıdır dendi.
    Eee sonra?
    Sonra demek kimse almadı.
    Şimdi de insanlar "mağdur" olmasın diye zorunluluk erteleniyor...

Bu erteleme işe yarar mı?
    35 firma 20 milyon konuta kaç yılda belge verir? Ertelemesen 35 firma iki aya kalmaz 350 olur emin olun.

Önce herkese zorunlu askerlik getir.
    Sonra "ya şunlar askerlik yapmayıp para verse de olur" de.

Önce herkese vergi getir. Ödemeyenden faizi ile alacağım de.
    Sonra Ödemeyene "faizi sildim vergisini versen yeter" de.

Önce seçim zarfı ve pusulasında kurul mührü olmalı de. Sonra "olmasa da olur" de...

Büyük resme bakınca bunların hepsini aynı "devlet" diyor...
    Bu devletin sözüne kim güvenip iş yapar bundan sonra...

Sayfa 141/1014 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •