uğur gürses
@ugurses
·
4s
Faizi inidireceğim derken Ankara'nın geldiği yer: Londra swap piyasasında gecelik faizi yüzde 90'lara patlatmışlar... Bir taraftan da kamu bankaların dövizde tanzim satış yaptığı konuşuluyor. Kur hala 5.60'da.
uğur gürses
@ugurses
·
4s
Faizi inidireceğim derken Ankara'nın geldiği yer: Londra swap piyasasında gecelik faizi yüzde 90'lara patlatmışlar... Bir taraftan da kamu bankaların dövizde tanzim satış yaptığı konuşuluyor. Kur hala 5.60'da.
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Bir şeyler oluyorda kimse uzun vadeli sonuçlarından bahsetmiyor. Ben onu merak ediyorum mesela yabancılar bu kadar atraksiyondan sonra Türk lirası ile bize borç verirler mi ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biraz önce ABD Başkanı Donald Trump, sözde Golan Tepeleri'nin İsrail toprakları olduğunu kabul eden bir belgeye imza attı. Bu topraklar Suriye topraklarıdır. Bunu büyük bir marifetmiş gibi şova dönüştürdü, yanı başında da Netanyahu. Biz bu imzaya karşıyız, bu karara karşıyız, bunu kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri