Sayfa 406/1000 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1. uğur gürses

@ugurses

·

4s

Faizi inidireceğim derken Ankara'nın geldiği yer: Londra swap piyasasında gecelik faizi yüzde 90'lara patlatmışlar... Bir taraftan da kamu bankaların dövizde tanzim satış yaptığı konuşuluyor. Kur hala 5.60'da.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Mustafa beyi şahsen tanirim, ayni safta cok durmuslugumuz vardir, emme ben cikartamam TV'den, sizlerin gözlerine yüz tanima programı mi yüklendi!
    Maç bitince sorarsınız, lacivert ceketle iki arkadaşla mı gittin diye

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    uğur gürses

@ugurses

·

4s

Faizi inidireceğim derken Ankara'nın geldiği yer: Londra swap piyasasında gecelik faizi yüzde 90'lara patlatmışlar... Bir taraftan da kamu bankaların dövizde tanzim satış yaptığı konuşuluyor. Kur hala 5.60'da.
    doları o sayede tuttular bugün 1 kaç gün içind einer o faiz ama doalr kaça gider bakacağız
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    doları o sayede tuttular bugün 1 kaç gün içind einer o faiz ama doalr kaça gider bakacağız
    Bir şeyler oluyorda kimse uzun vadeli sonuçlarından bahsetmiyor. Ben onu merak ediyorum mesela yabancılar bu kadar atraksiyondan sonra Türk lirası ile bize borç verirler mi ?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bir şeyler oluyorda kimse uzun vadeli sonuçlarından bahsetmiyor. Ben onu merak ediyorum mesela yabancılar bu kadar atraksiyondan sonra Türk lirası ile bize borç verirler mi ?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    borcun karşılığı faizdir verirsen istediklerini alırsın borcu
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    h. ali attı..
    pala bize kaç gündür gömüyor....,,

bist e değil sadece ...ÜLKEYE
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

7.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Islam aleminde de bu işin başın lanet olası,allahın belası
    suud lar çektiler
    Suud parayı Türkiye'ye verdi İsrail'e tehdit olan Irak ve Suriye'deki Arab milliyetçisi Baas iktidarlarının yıkılması için. İsrail'in meydanı boş bulup at koşturmasında Suud'un ne kadar günahı varsa Akapenin de o kadar günahı var..

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biraz önce ABD Başkanı Donald Trump, sözde Golan Tepeleri'nin İsrail toprakları olduğunu kabul eden bir belgeye imza attı. Bu topraklar Suriye topraklarıdır. Bunu büyük bir marifetmiş gibi şova dönüştürdü, yanı başında da Netanyahu. Biz bu imzaya karşıyız, bu karara karşıyız, bunu kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 406/1000 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •