Sayfa 827/1000 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    *fed/kashkari: Fed'in faiz artırmasının zamanı demeye hazır değilim
    *fed/kashkari: Ekonomik riskler aşağı doğru kaydı
    *fed/kashkari: Eğer istihdam ve enflasyonda zayıflık devam eder ise, faiz indirimi için çağrı yapmanın zamanı olabilir
    *fed/kashkari: Enflasyon baskılarının artacağına dair işaret yok

*fed/kashkari: Gelecek 2-3 istihdam raporu fed görünümü için önemli olacak

-
    bekleyip/görme modundalar desek daha doğru olur sanki.
    Ons altın halen FED'in faizleri yükselteceğini fiyatlıyor. Petrol fiyatları aşağıdan ziyade yukarı çıkışı zorluyor. Trump'ın son günlerde Dünya petrol arzının daha fazla artması gerekir beyanları petrol kaynaklı enflasyonu, dolayısıyla faiz artışlarını kontrol altında tutabilmek içindir.

Ne zaman ons altın yükselişe geçer işte o zaman FED'in faiz artışlarına son verdiği, faiz indirimine gideceği beklentileri inandırıcı olur.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Fed faiz indirme moduna geçti
    Daha QE modu var bunun..

3.  Alıntı Originally Posted by Timsah Yazıyı Oku
    Bankalar makası daralttı millet satışta diye. Doları toplamak için makas daralttıklarını düşünüyorum dolara rağbet varken makası açıyorlardı. Seçimden sonra fırlıcak uçacak kaçacak beklentisi olan ve dolar alanlar senin gibi düşünerek şuan çıkıyorlar dolardan. Bu satışlar bitince dolar tekrar yukarı doğru hareket eder diye düşünmekteyim
    Bu piyasalarda yeni yatırımcı isen dikkat et bu topic gösterileni görür, piyasayı değil.
    Bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by Timsah Yazıyı Oku
    Bankalar makası daralttı millet satışta diye. Doları toplamak için makas daralttıklarını düşünüyorum dolara rağbet varken makası açıyorlardı. Seçimden sonra fırlıcak uçacak kaçacak beklentisi olan ve dolar alanlar senin gibi düşünerek şuan çıkıyorlar dolardan. Bu satışlar bitince dolar tekrar yukarı doğru hareket eder diye düşünmekteyim
    Biz beklerük. Hedeflerimiz baki istikamet belli. İndi bindi yok one way ticket non stop otobandan vaktiyle. Haftalık ve aylıklarda sıkıntı olmadıkça nema problema. YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    S. Alışık ve K. Alışık severim adamdı, adamdır.
    4,62 civarına gelince konuşuruz dostum. Gelmezse yazar çizersiniz burada bana.
    Bol kazançlar
    Senin konuşmaya yüzün mü var, 1 yıldır hiç sıkılmıyor musun ? Bari bir öngörün tutusunda çıkıp sonra ben demedim mi de. Geçen yıldan beri yok yanılsama yok şu bu yok bu. Sanane milletin parasından zarar etmeyin vs. boş boş konuşup duruyorsun.

6. sanırım 5.55 kapı gibi dayanıklı.ordan döndü.
    daha öncede yazmıştım. bir süre belki 1-2 hafta yatay seyredecek sonra yükseliş kademe kademe başlayacak.
    ağustos 2018de olan artışı unutun, abd devreye girmediği sürece seri halde artacağını düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Biz beklerük. Hedeflerimiz baki istikamet belli. İndi bindi yok one way ticket non stop otobandan vaktiyle. Haftalık ve aylıklarda sıkıntı olmadıkça nema problema. YTD.
    Büyük resimde de 10.90 -11 lira görüyorum.Rüyada değil grafikte)) YTD.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    A haber hala istanbulu kendinden sayıyor. Alo ysk başkanı bile açıklama yaptı. Malak bunlar
    -> AA veri girişine devam ediyor: ''İstanbul, hazmedilen sandık sayısı...''

Zaytung'dan...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 827/1000 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •