karadeliğin fotoğrafı çekildi...bizimkiler hala oy saymaya devam ediyor...
https://www.youtube.com/watch?v=H6a5Hbd59AA
karadeliğin fotoğrafı çekildi...bizimkiler hala oy saymaya devam ediyor...
https://www.youtube.com/watch?v=H6a5Hbd59AA
spek bulanık siyesi ortamdan da yararlanıp çamaşırın suyunu sıkacaktı...bilanço öncesi iyice dökme niyetinde idi...bu anlamda tahtanın sığ olması da işine geliyordu...ancak aga oyunu bozdu...sağlam alışlarla gelen agayı gören spek tahtayı yukarı çekmek zorunda kaldı...aşağı salsa aganın dadanacağını bildiği için tahtayı yukarıda tutuyor çakal spek...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yesinler birbirlerini anladilar mal kiymetli...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
hisse düşerken herkes kırın mırın ediyor da hisseyi beğenmiyor..ama durdonun kıymetini bilen biri geldi mi birden bire değeri anlaşılıyor...bu durdo yeni durdodur...bunun ilk önemli tescili 2019 yılı birinci çeyrek bilançoları olacaktır...bu yıl içinde 300-400 milyon tl cirolara vede 40-60 milyon tl kara ulaşmasını bekliyoruz...her yıl büyüyen ihracatçı ve önü açık bir şirket var karşınızda..
bu karı yapacak hissenin değerini de artık ağalar hesaplasın...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
durdoya bir kapanış yorumu yapayım...aslında görünen köye kulavuz gerekmiyor ama yine de merak edenler için yapalım..
durdo güzel bir işlem hacmi ile ağırlıklı ortalaması olan 6,23 ün çok üzerinden 6,34 ten bir kapanış yaptı..bu rakam bir önceki çıkışın direnci idi..bu gün durdo 6,37 i de görüp oradan kapanış yaptı...endeksin %1,14 düştüğü bir günde durdo neredeyse gün içinde gördüğü en yüksek yere yakın bir yerden kapanış yaparak vede %5 prim yaparak alıcıların ne kadar da iştahlı olduğunu gösterdi...
durdo hem bilanço beklentileri ile hem de kendi dinamiklerine göre hareket ederek ,endeksten pozitif ayrıştı...durdonun bu kapanışı bundan sonraki günde de pozitif davranacağını işaret ediyor..
durdonun ilk hedefleri 6,50 psikolojik direnç seviyesi ,hatta biraz daha yukarıda 6,61 düşen trend direncidir....burayı aşacak olursa 7,00 bolinger bandı üst direnci var...buranın da üzerinde 7,52 geçmişte çıkarken takıldığı çok güçlü bir direnç var...eğer ki burayı da aşabilirse 8,00 daki geçmiş yükseliş trendi alt desteği direnci var...
teknik açıdan baktığımızda rsi hala 50 referans çizgisinin altındadır yani hala diplerinde sayılır...önceki çıkış zirvelerini oluştururken rsi 86 seviyelerini görmüş ve oradan dönüş olmuştu...rsi yi referans alacak olursak hala çıkış için ciddi bir yol var...
bakalım durdo nereye kadar çıkabilecek ?? bende çok merak ediyorum...
Spekle boy ölçülmez bence.... Aga biraz orta ölçekli ama durdo tahtası icin kuvvetli sayılır... Burda ağanın önemi kağıdı yok yere sıg hacimle basıp mal toplama planını bozması... Aga portföyünü bu yönde değerlendiriyor daha cok... Yoksa ki portföyünü hisseye koyup beklemeye kalksa agada cephane bittiğini anlayan spek yine tahtada fırıldak çevirmeye çalışacak...
Kısacası Aga ihtiyatlı davranıp spegin kağıtta operasyon çekmesini engelleyerek kağıdı yukarı sürmesine vesile oluyor... Eli öpülesi ky dostu aga
Şimdilik az bi muktarla aranıza yeniden döndüm bol kazanclar dilerim☺
Yer İmleri