Çamura bulanmış altın hatta elmas görünümlü hisseden kazanmanında tek yolu sabır ve zaman ikilemini iyi kullanmaktan geçer .Bu alemde para kazanmak o kadar kolaymı sanıyorsunuz.
Çamura bulanmış altın hatta elmas görünümlü hisseden kazanmanında tek yolu sabır ve zaman ikilemini iyi kullanmaktan geçer .Bu alemde para kazanmak o kadar kolaymı sanıyorsunuz.
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)
Sacro Hocam;
Bu arkadaşı uyar belki seni dinler.
Manzara çok net.. ya temiz zarar edecek yada mecburi uvy olup dert küpü olacak..
Maalesef buralara hep güzel şeyleri yazıp çiziyoruz ama böyle arabasını satıp buralardan zengin olmayı bekleyen arkadaşların başına gelecekleri anlatmıyoruz..
Lidfaya baktim guzel bi canak yapmis.
Kafayi kaldirirsa roketler.
Formasyonu Cemtasin 2.70 katmerin 9 liradaki halinde.
Dostum feneri satmak icin henuz erken daha kagit yeni yeni ala giriyor. 40 uzeri ayri bir dunya.
36 uzerine atarsa dahada guclenecek.
Satis yeri 38 40 araligi olmali. 40 41 uzeri yine almak sarti ile.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Bence yapilir.
Yine cok iyi bir bilanco gelirse tutamazlae bu kagidi diye dusunuyorum.
Cok guzel yazmissiniz tesekkurler.
Hepsine katiliyorum.
Izmdc yi zaten gecen hafta dedik.
Gecmis yazilari okunmuyor sanirim.
2 3 gun gectikten sonra hep ayni sorular geliyor.
Orta uzun vadede cok potansiyelli bir sirket.
Kisada 3.70 3.90 kanal bandini hedefliyebilir.
Orta uzundada yukaridaki canak tepesi ve uzeri hedeftir.
Aynen aselsanda doyum yoktur.
Gider gittigi yerde yatay sonr yine gider bolunur yine gider. ;)
Ben sadece suna dikkat cekmek istiyorum. Treni kaciranlar mala girdigi zaman 6 ay 1 sene yatay testere formasyonu yapiyor kagit. O olusuma denk gelmek diger kagitlarda o piyasayi kacirtir demek istedigim bu.
Yoksa tabi yone heo yukari olan bor kagittan bahsediyoruz boru deel
Aynen katiliyorum.
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Hayirli olsun dostum.
Allah gonlune gore versin.
Kendi analizini yapip karar alip uyguladiktan sonra para kaybetsen bile en azindan kendin inceleyip kendi kararinla verdigin secim oldugu icin bence her turlu kazanacaksin.
Bazen yanlis atlar olabilir ama bu isin fitratinda bu malesef.
Herkes bu tur hatalari yapiyor.
Bak 1.5 sene once 3 hisseden bir portfoy yapmistim.
Pgsus 16.60 trkcm 1.60 fmizp 14
Su an bunlarin geldigi noktaya bak. Bu isler boyle bilemessin. Sonuc olarak ileride geldigin noktada her turlu karda ol gerisi onemli degil.
Basarilar dilerimm
Her koyun kendi bacagindan asilir.
Ama tercih ettigi hisseler bence iyi. Brisa duseni kirdi uzun vade alinacak yegane hissedir kendileri.
Hatta ben olsam ( gaz vermek istemiyorum ama ) full brisa yapar ekrani kapardim))
Doholde bulundugu fiyat acisindan cok risk icermiyor. Bence guzel tercihler.
Ben mesela gecen hafta hektaslarimi sattim.
Yerine doas yada bagfs almayi dusunuyordum.
Brisada olabilir pekala.
Ya o kadar cok hisse varki hangini alacagini sasiriyor insan
Cok para lazim coookkkk)
İlk bist realizasyonunda su koymamak şartıyla. Onların yeni fabrika olayı tetikler kağıdı..
Sevgili kardeşimize ben Aselsan dedim ama ben orda bizzat yıllarca çalıştım. Ciğerini biliyorum. 2003 den beri var ama 2008 i de yaşadım. Ya kayış atacaktım yada gidip dipten alacaktım. Aldım. O da bana %90 yla 2012 de şimdi oturduğum evi aldırdı. Ama 2008 de balkonlarını alamıyordum..,
Film 10 yıllık bile kopsa ihtiyacın olmayan parayla gireceksin bu ihtiraslı insanların olduğu borsaya..
Bu arada Otkar için hala geç değil. Cayırtı kopacak orda..
Arkadaşlar. Girdiğiniz bir topikte sağ üst köşede (sayfa numaralarının hemen altında) "Başlıklarda ara" kısmı var. Oradan istediğiniz hissenin kodunu yazıp bu topikte arama yapabilirsiniz. Bu sayede emek veren üstatları da yormamış olursunuz.
Yer İmleri