Ürünle ilgili baz konuları soru oldukça ve yeri geldikçe paylaşırım. Ama benim asıl merakım, bir ev almak isteseniz veya bir gayrimenkul yatırımı yapmak isteseniz; Kayabaşında bir projeden 3 yıl sonra teslim edilecek ve metrekare fiyatı 4250 TL olan bir ev alır mıydınız?
Yani proje doğru mu sizce, hem fiyat hem lokasyon olarak. Görüşlerinizi alabilir miyim?
Selamlar?
***Çerkes***
Hemen ben cevap vereyim, kendi adıma Kayabaşı gibi bir yerden m2 için 4250 Tl den ev almazdım. Alacak olsamda bitmiş bir projeden alırdım.
Böyle bir yatırım kararım yok asla al-sat-tut tavsiyesi değildir baştan belirteyim. Bu sertifikayı borsadan alacak olsam ilk alış seviyem olarak nokta atışı olarak gördüğüm +- 37.22 tl olurdu.
Originally Posted by umutabi
Hemen ben cevap vereyim, kendi adıma Kayabaşı gibi bir yerden m2 için 4250 Tl den ev almazdım. Alacak olsamda bitmiş bir projeden alırdım.
Sevgili umutabi,
Her ikisi için de gerekçelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ben de kendimce bir matematik yaptım ama hata mı yapıyorum acaba? (Not orada bitmiş bu tarz bir proje yok bildiğim kadarıyla, yanılıyor muyum?)
Her ikisi için de gerekçelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ben de kendimce bir matematik yaptım ama hata mı yapıyorum acaba? (Not orada bitmiş bu tarz bir proje yok bildiğim kadarıyla, yanılıyor muyum?)
Selamlar
***Çerkes***
Birinci gerekçem, tamamen borsacı kafası, 37.22 Tl öyle yada böyle görülmüş onu baz aldım. 2. gerekçem, ezelden doğmamış çocuğa don biçmek adetim değildir. Ben meyve alırken bile seçerek alırım, internetten dahi elimle dokunamadığım bir ürünün alışverişini yapmam.
Yer İmleri