eline koluna sağlıkşirketin maaşlı Brokerı yoksa , hergün tezgahı kurup alış , satış , virmanları , ya aracı kurumlar yapıyor , ya da şirketin yatırım ilişkilerindeki personel idare ediyor ,, çünkü hergün ( A ) gurubunda kalmak için belli hacim yapmaları gerek , yoksa küme düşer ,,,
yine büyük ihtimalle bu tahtayı yöneten bir kadının elinde , neden dersen sürekli kıvırıyor ,, cesaretsiz , dengesiz gelgitler yaşıyor , malum doğası gereği her ay yaşadığıdurumu , istemeden tahtayada yansıyor ,,
çünkü grafiğindeki mum hareketleri bozuk,,, her hissenin grafiği o tahtayı yönetenin psikolojik durumunuda yansıtıyor ,,
sağlıklı tahta yapıcıların tahtaları günlük , aylık , yıllık grafikleri o kadar güzel ki , izlemeye doyamıyorum ,, istikrarlı hareketleri olup , saat gibi ne gözü yorar ne beyni ,,
birde Traktörün son 5 yıllık grafiğine bakalım , kargaşa , keskin gelgitler , açgözlülük , rezalet ,, hertürlü pislik var nursuzlar , çünkü yönetenlerin enerjisi sağlıksız![]()
Son düzenleme : keko; 17-06-2019 saat: 17:30.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
traktörün günlük ortalama işlem hacmi 2-3 milyon tl dir...geçen cuma günü %3,5 çıkarken işlem hacmini 5,6 milyondan fazla yapmış...buda ilk etapta dinlenmesini gerektiriyor...bu günkü işlem hacmine baktığımızda işlem hacmi şu anda 4 milyon tl civarıdır..gün sonunda aşağı yukarı 4,5 -5 milyon civarı olur...böylece cuma günkü çıkışı hazm eder...ardından da tekrardan güçlenir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
aynı insanların yazı karakteri gibi , günlük mumlarda kişiyi yansıtıyoraşağıda sağlıklı tahta yapıcının yönettiği 2 tahta örneği sunuyorum ,, 160 günlük grafiktir ,, Egeen ve Klmsn nefis enerji yayıyor , çünkü dürüst , akıllıca dantel gibi işliyor , aldatma , kıvırma yok ,,
Egeen
Klmsn
ne kadar güzeller demi ,, çünkü tahta yapıcı pozitif enerji verip , pozitif enerji topluyor buda grafiğe yansıyıp pırıl pırıl yapıyor ,, durum bu , resmi büyütüp günlük mumların istikrarlı açılış ve kapanışlarına bakınız ....
alttaki ise nursuz Traktörün nursuz tahta yapıcının grafiği , kapkara pşt
![]()
Son düzenleme : İzmir; 17-06-2019 saat: 19:53.
Yer İmleri