Originally Posted by drselcuk Ukraynalilarla evlilik sitesine girmissin.. Yok ustat girmedim bir yere hanimin sozunden cikmam ben ama ekonomiye karistirmam )) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Yok ustat girmedim bir yere hanimin sozunden cikmam ben ama ekonomiye karistirmam )) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oooo Batman 1 Daktir 0 😃😃😃😃
Originally Posted by Webster Ustad sana bir guzellik yapayim Bana da cikiyor arkadasin gunahini almayin[emoji2][emoji2][emoji2]hadi yirttiniz Sagol ustat zan altinda kaldim bana dindar diyen daktir bile harcadi 2 dk da beni ) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Sagol ustat zan altinda kaldim bana dindar diyen daktir bile harcadi 2 dk da beni ) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ya ama daktir hakli simdi Sizin avatar siyah ya Sizi hain ninja zannediyor Direk saldiriya geciyor olabilir Baskaca bir avatar mi secseniz?
Ne reklamı 1 tane bile reklam yok.
Originally Posted by myfinans Ne reklamı 1 tane bile reklam yok. Ustad ing gunluk 23.5
Originally Posted by Webster Ustad ing gunluk 23.5 Viskiyle ama
Aydin ustadim saatte bir iyiyim yaz Yan taraftakiler sana dalacak diye korkuyorum.....😃😃😃😃😄
Forum Rules
Yer İmleri