Sayfa 38/313 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 297 - 304 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1.  Alıntı Originally Posted by zugoo Yazıyı Oku
    yanlış anlaşılmasın ama benim söylediğim şuydu hep..diyelim bir çitasın uğraştın bir av yakaladın.avının ses çıkartmasına izin verirsen ya arslanlar ya sırtlanlar kapar..yada avını ortalık yerde yemeye kalkarsan ya çakallar gelir ya baykuşlar..madem bir av buldun sessizce gölgede ye...davul çalmak niye??
    Anadolu kültüründen uzak, paylaşmanın ne olduğunu bilmeyen bir prototip.

Satıp gitmiştir inşallah hakikaten,hissiyatının gereğini yapmıştır.

2. Evet kağıt üzerinde 111.000 ama ederi 10 milyonlar eden bir arsamız var.Ve her bu yöndeki çıkışın hala bana nominal fiyatın altından işlem gördüğümüzü hatırlatıyor.
    Son düzenleme : HBYKCN; 05-05-2017 saat: 16:33.

3. Hala bu fiyatlardan arsa kağıt üzerinde gösterildiğine göre bizim arsa denizde değil merihte heralde.

4. İşin aslı bu kadar baskılanması da hoşuma gidiyor.Beklentilerimizin büyüklüğüne uygun hareket ediyor.

5.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Anadolu kültüründen uzak, paylaşmanın ne olduğunu bilmeyen bir prototip.

Satıp gitmiştir inşallah hakikaten,hissiyatının gereğini yapmıştır.
    size cevap vermemek için kendimi zorluyorum inanın..neden se her yazılanı üzerinize alıyorsunuz..kendinizi bilmemniz güzel..sabah 5,62 den verdim ve size inat 5,15 den tekrar aldım şükür..

6.  Alıntı Originally Posted by zugoo Yazıyı Oku
    size cevap vermemek için kendimi zorluyorum inanın..neden se her yazılanı üzerinize alıyorsunuz..kendinizi bilmemniz güzel..sabah 5,62 den verdim ve size inat 5,15 den tekrar aldım şükür..
    Eğer trade edebiliyorsan - ky olduğunu farzederekten - ,yemin olsun ben buna sevinirim,para kazandığın için... Ben beceremem. Daha geniş düşünerek para kazanabildim şimdiye kadar hep.

Aslan - çita şu bu yaban hayatını bırak.Hepimiz insanız Allah'a şükür...Ve belli değerlerimiz var.

Ayrıca ,bu hisseye çok girdim,daha bundan almak istemiyorum.Ama alacak olsam ,bende bu kademelerden alırdım.

7.  Alıntı Originally Posted by zugoo Yazıyı Oku
    Ya ben birde 10 tane farklı başlığa DİTAŞ diye mi yazıyorum? Davulcu öyle olunur.
    Ben sadece kendi aramızda bir şeyleri paylaşıyorum.

8. Zarar bekleyenler,kara geçince şirket!...Kayboldu bilmem ne forumunda...Hep Eur/Usd paritesinden dem vururlardı.1,10'a dayanmış.Hiç bahsettikleri yok.(Zugo'yu kastetmiyorum).

Ama ben,hep bak buradayım...Diyorumki: Nominal fiyatı 7 ile 8 lira arasında.Ve sanayi şirketi hem de sektörü otomotiv. Bekleyen kazanacak.Bende kademeli aldım ,tutuyorum.Maliyetimde 4,45.
    Son düzenleme : HBYKCN; 05-05-2017 saat: 16:46.

Sayfa 38/313 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •