Evet kağıt üzerinde 111.000 ama ederi 10 milyonlar eden bir arsamız var.Ve her bu yöndeki çıkışın hala bana nominal fiyatın altından işlem gördüğümüzü hatırlatıyor.
Son düzenleme : HBYKCN; 05-05-2017 saat: 16:33.
Hala bu fiyatlardan arsa kağıt üzerinde gösterildiğine göre bizim arsa denizde değil merihte heralde.
İşin aslı bu kadar baskılanması da hoşuma gidiyor.Beklentilerimizin büyüklüğüne uygun hareket ediyor.
Eğer trade edebiliyorsan - ky olduğunu farzederekten - ,yemin olsun ben buna sevinirim,para kazandığın için... Ben beceremem. Daha geniş düşünerek para kazanabildim şimdiye kadar hep.
Aslan - çita şu bu yaban hayatını bırak.Hepimiz insanız Allah'a şükür...Ve belli değerlerimiz var.
Ayrıca ,bu hisseye çok girdim,daha bundan almak istemiyorum.Ama alacak olsam ,bende bu kademelerden alırdım.
Zarar bekleyenler,kara geçince şirket!...Kayboldu bilmem ne forumunda...Hep Eur/Usd paritesinden dem vururlardı.1,10'a dayanmış.Hiç bahsettikleri yok.(Zugo'yu kastetmiyorum).
Ama ben,hep bak buradayım...Diyorumki: Nominal fiyatı 7 ile 8 lira arasında.Ve sanayi şirketi hem de sektörü otomotiv. Bekleyen kazanacak.Bende kademeli aldım ,tutuyorum.Maliyetimde 4,45.
Son düzenleme : HBYKCN; 05-05-2017 saat: 16:46.
Yer İmleri