Sayfa 59/495 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 465 - 472 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. Adamlar o kadar kötü niyetliki normalde birçok şirket pay alım haberini seans sonrası gönderir bunlar mal gelmedi satın yani demek için seansta haber yolluyorlar.Görücez son günde seanstamı göndericeksiniz bakalım haberi?

2. [QUOTE=Sondajcı;3681982]
     Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku

Sen önce kimle iddaya girdiğini bilmiyorsun. Ne alaka ben ilk defa senle muatap oldum. Hem bu arada ben borsa içinde 98 bulursa 45 aşağı vermem dediydim. Sözümünde arkasındayım. Bi dahada yazıp polemik yapmak istemiyorum. Eğer aynı gimideysek. Birbirimizi hedef tehtasına koyacağmıza . Spk yı patronu hedef tahttasına koyalım. Milleti başımıza güldürmeyelim.
    Tamam arkadasim hepimiz ayni gemideyiz.lakin bu.ucuk fiyatlar bicmeler sadece acemlikgin hayelle karistigi ucuk fiyatlar.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by tirendaz Yazıyı Oku
    Adamlar o kadar kötü niyetliki normalde birçok şirket pay alım haberini seans sonrası gönderir bunlar mal gelmedi satın yani demek için seansta haber yolluyorlar.Görücez son günde seanstamı göndericeksiniz bakalım haberi?
    Yanılıyorsun kardeş
    Boyner de aynısını yapıyordu
    Anele de aynısını yapıyordu
    Bunda art niyet yok virman saati belli
    Seans kapanmadan o günün işlemi belli
    Olduğu için gonderiyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by Bofa Yazıyı Oku
    [url]https://www.google.com/amp/uzmanparam.milliyet.com.tr/amp/haber-detay/gundem2/borsadan-cikista-ortak-ne-yapacak/3000/3863/[/url

Gözyaşları, kederin sessiz dilidir.
    Sizin verdiğiniz link 1 Temmuz 2014 te çıkan tebliğ e göre. Yüzde 95 ile ortaklıktan çıkarmaya hak tanındı. Fırsattan istifade 30 günlük ortalama ile borsadan çıkmak için baya şirket olunca Kasım 2014 te yeni tebliğe göre yüzde 98 olmuş ortaklıktan çıkarma ve satma hakkı. Benim gördüğüm o Zaman aralığında çıkan çıkmış
    Sonra yüzde 95 ile çıkan şirket yok. Hep 98 i bulup ortaklıktan çıkarıp çıkmış. Burda bir çelişki yok mu? Neden diğer şirketler de bu kadar kolay yolu kullanmadı? Gazeteler borsadan çıkmak zorlaştı diye vermiş haberi. Var mı bu şekilde çıkan şirket? Valla aranızda bu işleri en geç anlayan herhalde benim. Birisi bunu açıklarsa sevinirim.

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yanından geçmem,bu moku biz petrol ofisinden,afmas,haznedar ve aneltte yaşadık,anelt haricindekilerin parası hesabımıza yatmıştı ortalama fiattan,ama aneltin tahtası aniden kapanınca şaşırdık,öyleya kar basan ve varlığı olan şirketti,mahkemeye verenler oldu,ben dahil olmadım,neyse gerçekten bu durumlar çok üzücü,üstelik SPK denen kurumun ne işe yaradığı belli değil,devamlı şirket lehine çalışır,adam şirketin içini boşaltır,hissesinide tepeden kademeli devamlı satarak göz altına attırmaya çalışır,%90 malı yıkar gider K.Yatırımcılara...halka arzlar ve borsada çoğu hisse sahipleri hep çarpma peşindeler ne yazıkki.
    Adam halla acilmak istiyor brgundem de alliyor pulluyor.deride rekor ihracat falan.bir cok ky halka arzi gerceklestiriyor.birde 2 katdan fazla talep geldi diyor.ama ben erken caktim davayiki.acilistan%6 primdem sutladim.adamlar tam tahmin etdigim gibi %20 asagan speke mali satmislar.onlarda acilista kime ne gelirse eline verdiler.yani borsa ky kaziklama yeri.adamlar isi gucubbirakmislar nasil ky yolariz pesindeler.

6.  Alıntı Originally Posted by efyalli Yazıyı Oku
    Sizin verdiğiniz link 1 Temmuz 2014 te çıkan tebliğ e göre. Yüzde 95 ile ortaklıktan çıkarmaya hak tanındı. Fırsattan istifade 30 günlük ortalama ile borsadan çıkmak için baya şirket olunca Kasım 2014 te yeni tebliğe göre yüzde 98 olmuş ortaklıktan çıkarma ve satma hakkı. Benim gördüğüm o Zaman aralığında çıkan çıkmış
    Sonra yüzde 95 ile çıkan şirket yok. Hep 98 i bulup ortaklıktan çıkarıp çıkmış. Burda bir çelişki yok mu? Neden diğer şirketler de bu kadar kolay yolu kullanmadı? Gazeteler borsadan çıkmak zorlaştı diye vermiş haberi. Var mı bu şekilde çıkan şirket? Valla aranızda bu işleri en geç anlayan herhalde benim. Birisi bunu açıklarsa sevinirim.
    Sayin efyali bunlar mezarcinidan beter ciktilar.uyanigin en uyanigi.kot disinda neredeyse herkezin satacagini bildiklerinden bu yolu sectiler bencen.bir 3 yilin sonuda 98 buldugundan bence kesin bulacak.ozaman son 5 yilllik en yuksek aritmetik hesaplancak.o zaman nasilsa ortakliktan guzelce cikaririm dicekler.yanliz sunu belirteyim spk kesinlikle bunlara hizmetnediyor.

7. Orda bir kopukluk var. Bunların akıl ettiğini başkaları da akıl ederdi. Patron kısmı birbirine benzer. En baştan beri borsadan ona farklı buna farklı çıkış şartları olması bana çok ters geliyor. İki tebliğ var . Bu birine göre diğeri öbürüne göre çıkış yapamaz.Burda bir sıkıntı var.

Sayfa 59/495 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •