Sayfa 939/1001 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. "kiralanan varlık ve hakları tam bilemediğimiz için viop vade kapanışlarında kontratlarda ters yönde hareketler olabileceğinden bu fonun getirisine de dolay etkisi olabilir."
    Öylesine cahilim ki aldığım cevabı yorumlayamadim😃 ama başlangıç noktam olucak bu, teşekkürler.
    Faiz kısmına zaten katılıyorum. 👍

2.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Peki aracı kurumlardan biraz para çekmek istedik EFT ücreti almayan aracı kurum var mı? Benim çalıştıklarım hep alıyorlardı.
    Osmanlı yatırım almıyor büyük 5 bankaya eft de.

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Osmanli yatirima sordugumda eft ucretli dedi. Yalan olmasin baslangicda yani wn dusuk 8 tl ye yakin

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Ocak ayında hesap açtırdım Osmanlı'ya. Boşta kalan paraya repo yapmadıklarını, benim manuel olarak yatırım fonu almam gerektiğini söyleyince hoşlanmadım, aldıklarımın çoğunu sattım. İş bankasına 3 defa EFT yaptım ocak ayında ve her EFT'de 7,90 TL kestiler

Şimdi girdim siteye EFT bilgisi şu şekilde :
    "1 TL - 105.800 TL arası 7,90 TL
    105.801 TL – 1.058.000 TL arası yüz binde 7,446
    1.058.001 TL üzeri 78,92 TL"

5.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Aracı kurumlarda t+1 t+2 fonlar valorsuz mu işlem görüyor aracı kurumundan işlem yapmanın bankadan işlem yapmaya göre avantajı nedir?
    Her aracı kurum fon işlemi yapmıyor olabilir mi ? Ben sadece hisse senedi ve VIOP işlemleri seçeneklerini görüyorum. Aracı kurum Sanko. (EFT ücreti de 7,45TL imiş)

6.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Osmanli yatirima sordugumda eft ucretli dedi. Yalan olmasin baslangicda yani wn dusuk 8 tl ye yakin
     Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Ocak ayında hesap açtırdım Osmanlı'ya. Boşta kalan paraya repo yapmadıklarını, benim manuel olarak yatırım fonu almam gerektiğini söyleyince hoşlanmadım, aldıklarımın çoğunu sattım. İş bankasına 3 defa EFT yaptım ocak ayında ve her EFT'de 7,90 TL kestiler

Şimdi girdim siteye EFT bilgisi şu şekilde :
    "1 TL - 105.800 TL arası 7,90 TL
    105.801 TL – 1.058.000 TL arası yüz binde 7,446
    1.058.001 TL üzeri 78,92 TL"
    Ben Boyp almak için aramıştım zamanında bana 5 büyük bankaya eft ücretsiz, komisyon 10 binde 4,5 demişlerdi.

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Ben Boyp almak için aramıştım zamanında bana 5 büyük bankaya eft ücretsiz, komisyon 10 binde 4,5 demişlerdi.
    Hep laf cambazlıkları bunlar Ücretsiz dediği galiba sizin gönderdiğiniz para 5 büyük bankadan ise havale ücreti yok, eft göndermeyi denemedim. Mesela Garanti Bankası hesabımdan baska garanti bankası hesabına havale yaparken ücret isterken Osmanlı Menkul garanti hesabına havale yaparken para kesmedi. Bunu demek istiyor olabilir. Yoksa aracı kurumdan içerdeki paramı isteyince 7.90 kesiyor her seferinde.

8.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Hep laf cambazlıkları bunlar Ücretsiz dediği galiba sizin gönderdiğiniz para 5 büyük bankadan ise havale ücreti yok, eft göndermeyi denemedim. Mesela Garanti Bankası hesabımdan baska garanti bankası hesabına havale yaparken ücret isterken Osmanlı Menkul garanti hesabına havale yaparken para kesmedi. Bunu demek istiyor olabilir. Yoksa aracı kurumdan içerdeki paramı isteyince 7.90 kesiyor her seferinde.
    Aynen dediğiniz gibidir kesin kendi hesapları vardır ilgili bankalarda ordan havale geçiyordur.

Sayfa 939/1001 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •