Sayfa 164/495 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Pardon son 1 aylık 21.19 çıkıyormuş kapta detaylı açıklama varmış
    İnvesting yanlismi gösteriyor son 1 aylık fiyatı hayret
    PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Boyner de satma hakkının 2. günüydü sanırım 8,80 civarını gördü eğer satma hakkıyla piyasada çok az mal kalsaydı çok farklı fiyatlar görülebilirdi.

Şimdi şansımı Deniz de denemek istiyorum, bakalım satma hakkına kaç lot kullanılacak piyasada ne kalacak.

Izocam için ise 20,14 ile deneme amaçlı alınabilir belki son günler %98 e ulaşılabilir ama bu olasılık şimdilik çok düşük görünüyor...risksiz denenebilir ama ben şansımı Deniz den yana kullandım. En kötü %4 ümü alır çıkarım.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Sayın garip borsacı,
    ORTAKLIKTAN ÇIKARMA VE SATMA HAKLARI TEBLİĞİ (II-27.2) ne göre

(11) Payları borsada işlem görmeyen ortaklıklar; hakim ortağın ortaklıktan çıkarma hakkını kullanacağını, ortaklıktan çıkarma hakkının kullanılması sebebi ile payların iptal edileceğini ve pay sahibi olan ortakların satım bedeli karşılığında sahip oldukları pay senetlerinin imhası için ortaklığa başvurmaları gerektiğini Kurulun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde kamuya açıklar ve ortaklık merkezinin bulunduğu yerde yayımlanan en yüksek tirajlı yerel süreli yayınlardan birinde veya ulusal bir gazetede ilan eder. Teslim olunan pay senetlerinin bedelleri aynı gün içerisinde tam ve nakden ödenir. Pay senetleri ilgili kuponlarla birlikte noter huzurunda fiziken iptal ve imha edilir ve bu durum noter tarafından düzenlenecek bir tutanakla tespit ettirilir. Söz konusu ortaklıklar; ortaklıktan çıkarma hakkının kullanımına konu olan ve iptal edilmiş sayılan önceki payları, herhangi bir süre sınırı olmaksızın sahiplerinin yapacakları başvuru üzerine satın almakla yükümlüdür.

Hakların kullanım bedeli

MADDE 6 â��b) Payları borsada işlem görmeyen ortaklıklar için, her bir pay grubuna ilişkin fiyatın tespiti amacıyla hazırlanan değerleme raporunda belirlenen bedel dikkate alınır diyor

Ben borsa dışı bir şirkete ortak olmadım ve şartlarını bilmiyorum. Ama tebliğ de yazanlar üstteki koyduğum yazılar
    Aynen öylede bu şimdi ahlaksızca bir durum deilmi.göz göre göre 20.12 ye zorluyor bizi devlet kurumu
    Yanlız şuda var benzer durum anel Telekomda oldu kottan çıkarttı BIST şirket 2 yıldır yüzde 95 i bulamadı üstelik bistten çıkış fiyatının 3 katına gonullu çağrı yaptı
    Bu işlem şirket lehine görünse de 3 yilda 98 i bulamazlarsa otururlar küçük yatırımcının kucağına

3. KARADUMAN nerdesin?
    Bu kadar insanı yanlış yönlendirip çekip gittin değilmi?
    Hiçbir zaman tutarlı bir yorum yapmadın,iki elim yakanda bilesin...😀

Alıntı Originally Posted by seburec1965 Yazıyı Oku
    KARADUMAN nerdesin?
    Bu kadar insanı yanlış yönlendirip çekip gittin değilmi?
    Hiçbir zaman tutarlı bir yorum yapmadın,iki elim yakanda bilesin...[emoji3]
    Karaduman balikadam ,zor ,en sonda benim ongorulerimle 25 TL den sattı
    Biz göz gore göre karadumana inandik yanildik
    Nasıl bir iştir bu dondum kaldım
    Akıl tutulması yaşadım .
    Hisse 30 TL 35 TL olacak sandım
    Sağlık olsun
    Ama Karaduman başka hisselerde bistin yükselişine takıldı
    Borsa 200 bin olsa izocam şirketi bir şey yapmadık tan sonra ne olur

Bir sansimizda bistin cokmesiydi bir şey olsaydı da şöyle 85 binlere gelseydi belki diğer hisseler ucuz nalet olsun deyip çağrıya veren olurdu .98 bulunurdu
    Ama şansa bistte yükseldikçe yükseliyor

Teb sabah yaziyo 25 bin lot civarı 20.12 ye saat 5 gibi siliyor
    Şuraya bak 20.20 ye kadar 13 bin lot satıcı var zahmet edip almiyor.kucuk yatırımcı en kotu 20.12 deyip 20.14 e alıyor .böylelikle tebin alisina kimse vermiyor bu şekil dönüp duruyor .98 nasıl olacak .ancak şirketin fiyat arttırması lazim

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Bir sansimizda bistin cokmesiydi bir şey olsaydı da şöyle 85 binlere gelseydi belki diğer hisseler ucuz nalet olsun deyip çağrıya veren olurdu .98 bulunurdu
    Ama şansa bistte yükseldikçe yükseliyor

Sayın garip herkes pasta yiyor neredeyse bitirmek üzere bizimki hale ekmek peşinde

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Son 6 işlem günü patron görüyorsun ki mal veren yok hadi tut elimizi 40 a 50 ye götür kağıdı seni mağdur etmiyelim...

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 164/495 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •