Sayfa 184/495 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    kardeş herşeyi şartlarında değerlendirmek lazım ben ne yapardım bilmem zr.burada spk.çk daha suçludur sebebi düzenleyici ve karar verici kurumdur.ne kadar adil karar vermediğini kendim yaşadım.spk atıyrum deseydiki hernekadar 2012 çıkıyrsada 28 tl.
    yapsan inanın şirket kabul eder ve bu iş çözülürdü.belki bu fiyatta bazılarını tatmin etmezdi ama spk.en azından bir tavır sergilemiş gözükürdü.
    maalesef 0.80 defter değerinden satma hakknı kullanmış bir yatırımcı olarak yazıyrum.hep iddia ettiğim gibi spk.şirketten fazla hatalıdr bu 2012 tespitinde.bakalım bu hatayı pay alımından snraki şirket müracaatında git 98 bul diyecekmi veya şirket bu yönde bir adım atacakmı 3 sene bloke edilecek hisse bedeli ve belirsizliği göze almayacağı umudunu taşımaya devam ediyorum.
    çünkü bu durum şirketin kottan çıkma başvuru amacına uymamaktadr.
    ayrıca çok cüzi bir hisse var dışarda
    yt.tav.değildir.
    Şartlar ne olur ise olsun. Hiçbir gerekçe bir ortagin başka bir ortağının hissesine veya malına ucuza çökme hakkı vermez. Hele hele 12 yıl önce(bu fiyattan sn. Gobain e spk onaylı devir yapilmistir) aldığı fiyatın yaklaşık 5de biri fiyatına ( üzerine büyümeyi ve kârı katlayarak) alma hakkı vermez. Geçmiş yıllarda sermaye piyasalarında mağdur olan cinali bey de bunu yapmaz. Niye ben olsaydim karar vermek benim için zor olurdu diye düşündünüz ki. Gözünü severim abi bu adaletsizlik "DÜŞÜK MALIYETLE KOTTAN ÇIKMA " gibi bir tabir ile basite indirgenemez ve masumlaştirılamaz. Buna milletin cebine elini atma denir. Ben şahsen cebime biri elini atmış gibi hissediyorum bakalım ne kadar alacak. Ama pantolonumu alamayacak onu biliyorum (20.12 yi kastettim)

SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Sayin Cinali nereden çıkarıyorsunuz 2. maddede yazdıklarınızı? Böyle bir durum yok.
    Ayrica sirketin 98 oranini bulma gibi bir derdi yok gibi görünüyor, sürecin başından beri takip ediyorum... hayırlısı olsun inşallah

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1.benim bunlar senaryomdur.
    2.sirket yüzde 98 için derdi yokmuş boşa ugrasiyormus söyleyince ugrasmasin.
    3.daha önce Kottan çıkanlar topladığı hisse kadar ana ortağın sermaye artışı için spk.karari aldırmayıp ticaret sicilinde tescil etmemişler.ben yanlış yazıyorum.
    4.cinali bir hissede yazıyorsa kısa süreli alsat için veya pozizyonu gereği yanıltmak ve kafa karıştırmak için yazmaz.
    Sağlıkla kalin

3.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    1.benim bunlar senaryomdur.
    2.sirket yüzde 98 için derdi yokmuş boşa ugrasiyormus söyleyince ugrasmasin.
    3.daha önce Kottan çıkanlar topladığı hisse kadar ana ortağın sermaye artışı için spk.karari aldırmayıp ticaret sicilinde tescil etmemişler.ben yanlış yazıyorum.
    4.cinali bir hissede yazıyorsa kısa süreli alsat için veya pozizyonu gereği yanıltmak ve kafa karıştırmak için yazmaz.
    Sağlıkla kalin
    Senaryonuza saygım var lakin daha önce kottan çıkanlar dediğiniz şirketler, ortaklıktan çıkardığı hisseler için dediğiniz işlemi yaptı burada öyle bir durum yok. Sattığınız hisse direk hakim ortağa gidiyor sermaye artırımı azaltımı falan olmayacak
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Senaryonuza saygım var lakin daha önce kottan çıkanlar dediğiniz şirketler, ortaklıktan çıkardığı hisseler için dediğiniz işlemi yaptı burada öyle bir durum yok. Sattığınız hisse direk hakim ortağa gidiyor sermaye artırımı azaltımı falan olmayacak
    Sunuda izah eder misiniz
    1.bunlar bu işi sonlandırmaya inanmasa bu işe girişir miydi.
    2.yuzde 95 ile kot dışına çıkarılırsa aldıkları hisse kadar hakim ortak sermayesi artırılarak
    Tescil edilmeyecek diyebiliyor musunuz.
    3.spk.nin yüzde 98 için şirkete bir tavrı olup olmadığını bile biliyor muyuz.
    4.sirket gonerdigi açıklamada ne diyor yüzde 98 olursa ortaklıktan çıkarma için karar vermedik aslında bu önemli değil biz satma hakkını kullanırız.
    5.ortakliktan çıkarma ve satma hakkında fiyat tespiti aynı.bunu bile anlamak istemeyen var.
    Sagliklar

Sayın

Şirket 13/05/2019 tarihli KAP açıklamasında “Şirket olağanüstü genel kurulunca borsa kotundan çıkmaya ilişkin karar alınması halinde, İzocam Holding A.Ş. tarafından şirketin diğer ortaklarına, beher 1 Kuruş nominal değerli İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. payı için 20.12 TL pay alım teklifi fiyatı önerilmesi gerektiği”ni duyurmuştur.

KAP açıklamasına*https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/7...bağlantısından erişilebilmektedir.

Diğer taraftan önemli nitelikte işlemler ve ayrılma hakkı konusu, sermaye piyasalarında düzenleme ve denetleme görevi kanunla kendisine verilmiş olan SPK tarafından II-23.1 sayılı “Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği” nde düzenlenmiştir. Söz konusu tebliğ metnine SPK internet sitesinin (www.spk.gov.tr) mevzuat bölümünden erişilebilmekte olup, tebliğin yürütmesi SPK tarafından yapılmaktadır.

Saygılarımızla,

------------------------------

*

From:*
    Sent:*Tuesday, September 10, 2019 10:40 AM
    To:*bist-web
    Subject:*01436-10092019/Yatırımcı Soruları/Bireysel Yatırımcı/

*

Sayın BIST yönetimine 20 yıldır BIST yatirimcisiyim.izocam as yatirimcisiyim izocam as de şu an yapılmakta olan ahlaksizliğin bir örneği basima gelmedi.bu ne terbiyesizliktir 25 TL aldığım hisseyi bana şirkete vermem için zorlanıyorum.bu şirket borsada işlem görüyor diye ben bu şirkete ortak oldum.2020 yılında yeni yasa çıkacak diye enerji verimliliği mantolama mecburiyeti çıkacak diye ben izocama 24.70 TL den ortak oldum.4000 tane yatiriimcisi olan şirketi ya hisseni ver ya borsa dissinda ortak ol gibi dayatmayla hisselerimizi ahlaksız kişilere vermeye bizi zorlamaya bir devlet kurumu olarak nasıl müsade edersiniz .efendiler izocam aş de 4000 yatırımcınin emeğini alın terini nasıl milyar eurolarla işlem yapan 2 tane zengine yabanciya peşkeş çekmeye aracılık yaparsiniz.izocam as de bu yatırımcı gaspı açık ve nettir .şirket en düşük fiyattan düğmeye basmşitir fırsatçılık yapmıştır .SPK bu soyguna onay vermiştir sıra borsa İstanbul aş de.4000 yatırımcısı olan izocam aş yi bu yabancı küresel gucleri bu durumda borsadan çıkarın 4000 kişinin ahını bedduasini alın isterseniz.izocam aş yatirimcisi olduğum şirketin bu etik olmayan davranışına müsade etmemenizi 4000 yatırımcıyı mağdur etmemenizi talep ediyorum.lutfen izocamin borsadan çıkma talebini reddedin.

[http://www]

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bistin soruma verdiği cevaba bak.biz ne diyoruz adam kestirip atıyor.

Sayın zor pay alımı bittikten sonra biste başvuru için bir sınırlama varmı.en fazla 15 gün falanmi diyordu bir yerlerde.bist kararı sonrası 5 günde tahta kapanacak onu sormuyom.
    Pay alımı sonrası kaç günde başvurabilir
    Birde pay alımı bittikten sonra ortaklar piyasadan hisse alabiliyolarmi pay alımından daha yüksek bir fiyatla .daha yüksek fiyatla alırlarsa eski verenler için bir durum değişikliği olurmu
    Son sorumda eğer olası tahta kapandı borsa dışına çıktık
    Borsa dışında devam edilecek çağrı süreci
    Pay alımı olarak mı yani borsada yapılan pay alımının devamimi yoksa normal çağrı gibi birşey mi acaba
    Buda önemli çünkü borsa dışında yapilacak olan pay alımı ise .biliyorsunuz pay alımı esnasinda ortak yüksek fiyattan hisse alırsa eski alanada bu fiyatı uygulamak zorunda
    Yani 3 yıl sirkketi satmicak onu yappmicak bunu yapmicak yaparsa eğer yapılan isllem pay alımı ise eski satan hak sahibi olurmu?

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    kardeş herşeyi şartlarında değerlendirmek lazım ben ne yapardım bilmem zr.burada spk.çk daha suçludur sebebi düzenleyici ve karar verici kurumdur.ne kadar adil karar vermediğini kendim yaşadım.spk atıyrum deseydiki hernekadar 2012 çıkıyrsada 28 tl.
    yapsan inanın şirket kabul eder ve bu iş çözülürdü.belki bu fiyatta bazılarını tatmin etmezdi ama spk.en azından bir tavır sergilemiş gözükürdü.
    maalesef 0.80 defter değerinden satma hakknı kullanmış bir yatırımcı olarak yazıyrum.hep iddia ettiğim gibi spk.şirketten fazla hatalıdr bu 2012 tespitinde.bakalım bu hatayı pay alımından snraki şirket müracaatında git 98 bul diyecekmi veya şirket bu yönde bir adım atacakmı 3 sene bloke edilecek hisse bedeli ve belirsizliği göze almayacağı umudunu taşımaya devam ediyorum.
    çünkü bu durum şirketin kottan çıkma başvuru amacına uymamaktadr.
    ayrıca çok cüzi bir hisse var dışarda
    yt.tav.değildir.
    Satma hakkı pd dd 0.80 den kulkandirilamaz.degerleme raporu olmadan olmuyorki satma hakkı
    Bu imkansız
    Ortaklıktan çıkarma olabilir ama
    SPK onay verdi
    2. Bir spk başvurusu yok
    Sermaye arttırımı azaltımı diye bir şey yok
    Şu an ortaklıktan çıkarma olmuyor olsa o dediğiniz olur.su an alınan hisseler ana ortağa gidiyor
    Pay alımı bittikten sonra BIST olur verirse şirketin piyasadan hisse alma hakkı varmı bunu yaparmi bilemeyiz
    Tek şans var şirket sahipleri
    Biste ve SPK ya durumumuz yazalım
    2. Spk basvurusu diye bir şey yok ama müdahalesi olurmu bilinmez

Sayfa 184/495 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •