Huwai'nin yıllık cirosu 100 milyar doların üstünde, zte ile ilgili bir bilgiye rastlayamadım, haberlerde falan bir rakam duyanınız var mı?
ZTE'ye de dünya devi diyorlar ne kadar devdir? bunun cevabı çok ama çok önemli.
Huwai'nin yıllık cirosu 100 milyar doların üstünde, zte ile ilgili bir bilgiye rastlayamadım, haberlerde falan bir rakam duyanınız var mı?
ZTE'ye de dünya devi diyorlar ne kadar devdir? bunun cevabı çok ama çok önemli.
Son düzenleme : kitapci34; 15-09-2019 saat: 02:18.
2018 haberi var buldum, 17 milyar dolarmış, buradan neye ulaşmaya çalışıyorum?
ürettığı bu ürünlerin %5'ini türkiyede üretip satsa 850 milyon dolar eder, netaş da ihya olur yatırımcısıda
kuruyorum işte, Oranı yüksek mi tutum, düşük mü tuttum bilemem, bilemeyiz.
hadi %1'ini burada üretip satsın daha ne diyeyim, 170milyon dolar.
yazdıkalrımda ekseriyetle ytd yazmam öngürülerim %70 tutuyor, bundan korkuyorum.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
ZTE önüne çıkarılan engelleri netaş markasıyla aşmak istiyor görünüyor, bu netaş için çok önemli, tahminlerin ötesinde ürün kaydırışı üretimi ve satışı olabilir. ABD bunu yer mi? bilemem, Gene diyeyim bu hisse ile ilgili öngörü yazmaktan bayağı bi korkuyorum.
YATIRIM TAVSiYESİ DEĞİLDİR
Son düzenleme : kitapci34; 15-09-2019 saat: 20:01.
Bunu 2 yıl önce abd netaşla uğraşmaya başladığında öngörüp bırada paylaştığımda sanki çok anlamsız birşey yazıyormuşum gibi kimse en ufak tepki vermedi sonrasında birkaç kişi zaman zaman benzer temennilerde bulundu.
Ben bir küçük yatırımcı olarak ciddi aayılacak bir portföyle netaşta bu beklentiyle duruyorum son 2 yıldır ...2012den beri yaşananları biliyorum çünkü 24lerden girdim ilk kez bu kağıda ama bence netaşta olabilecek en iyi şey budur gerçekleşir ve önü kedilmezse abd tarafından inanılmaz şeyler olabilir
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
netaş böyle göstere göstere gitmesi pek görülmemiştir dikkat etmek gerekir
Yer İmleri