Sayfa 282/495 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1
    sayılı Tebliği'nin 11'inci maddesi uyarınca yapılan açıklamadır.

27.09.2019
    tarihinde IZOCM payları ile ilgili olarak 20,12 TL ortalama birim fiyat
    üzerinden 77.228 adet alış işlemi İzocam Holding A.Ş. tarafından
    gerçekleştirilmiştir.

Bu işlemler
    ile birlikte İzocam Holding A.Ş.'nin İzocam
    Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin sermayesindeki payları 27.09.2019 tarihi itibariyle
    % 97,441 olmuştur.

77,228 lot daha almışlar.

%98 ulaşmaları için %0,56 lık bir oran kaldı bu da 137.000 lot yapıyor. 2 iş günü kaldı. Ben kendi adıma elimdekinin yarısını vereceğim p.tesi günü (zaten çok az var) Kimseye al-sat tavsiyesi veremem ama aklın yolu bir.

Belki de %97.99 da kesecekler alımı bilemeyiz ama bir ihtimal. Kimse vermezse bu adamlar her halükarda kot dışında %98 ulaşıp 20.12 tl den hisselerimizi alacaklar. Ama yukarıda bahsettiğim ihtimal varken denemek kimseye bir şey kaybettirmez.
    Yarısını verdim tera .onuda bırak çok hissesi olan çok cüzi komisyon veren 20 .14 den hisse alıp 20.12 den verse belki karli çıkar . .adamlara zorla 98 buldurmaya calisiyoz birileri yüklü alım giriiyor .Mal dolu arkadaş borsa disiina çıktımı 20.12 ve 5/6 ay vakit kaybı olabilir

Kap : Borsa İstanbul

Payları Ana Pazar'da işlem görmekte olan İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak,

- Sermaye Piyasası Kurulu'nun (Kurul) II-23.1 sayılı

Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" (Tebliğ) uyarınca pay alım teklifi işlemlerinin 17/09/2019 tarihinde sona erdiği,
    - Pay alım teklifi işlemleri sonuçlarının 17/09/2019 tarihi itibarıyla Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlandığı,

- Pay alım teklifine cevap vermeyen ortakların paylarının Borsamızın kottan çıkarma kararı tarihinden itibaren 3 yıllık süre içerisinde hakim ortak İzocam Holding A.Ş. tarafından satın alınabilmesini teminen pay alım teklifi sonrası kalan pay bedellerinin karşılığı olan tutarın İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş.'ye (Takasbank) bloke edildiği
    dikkate alınarak, Tebliğin 8. maddesinin 3. fıkrası ve Kotasyon Yönergesinin 27. maddesi kapsamında Şirket paylarının 01 /10/2019 tarihinde seans bitiminden sonra Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Merhaba arkadaşlar 1100 lot hissem var. Ne yapacağım konusunda daha karar vermedim. Maliyet 22 , lehimize hiçbir gelişme olmadı. Tavan olursa satarım olmazsa iki üç ay daha gelişmeleri bekleyebilirim. Borsadaki her küçük yatırımcı eninde sonunda mağduriyeti tadacaktır. Herşey şirketlerden yana.

4.  Alıntı Originally Posted by Tecrübesabırşans Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar 1100 lot hissem var. Ne yapacağım konusunda daha karar vermedim. Maliyet 22 , lehimize hiçbir gelişme olmadı. Tavan olursa satarım olmazsa iki üç ay daha gelişmeleri bekleyebilirim. Borsadaki her küçük yatırımcı eninde sonunda mağduriyeti tadacaktır. Herşey şirketlerden yana.
    Ben elimdekilerin yarısını p.tesi satmayi düşünüyorum sebebini onceki sayfada açıkladım. Ne olacaksa p.tesi ve salı günü olacak.

Borsa dışında her halükarda 20.12 tl den biz vermesekte sirket zorla alacak zaten.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Tek umudumuz ortaklıktan çıkarma kararı almaları, yeni bir fiyat belirlemeleri ve bu fiyatın 20.12 den yüksek olması herhalde.
    Durum böyleyse ben bu riske girerim nasıl olsa dışarda da bu fiyattan satabiliyorum, belki prosedür biraz zor olacak param biraz geç yatacak.
    Şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Tecrübesabırşans Yazıyı Oku
    Tek umudumuz ortaklıktan çıkarma kararı almaları, yeni bir fiyat belirlemeleri ve bu fiyatın 20.12 den yüksek olması herhalde.
    Durum böyleyse ben bu riske girerim nasıl olsa dışarda da bu fiyattan satabiliyorum, belki prosedür biraz zor olacak param biraz geç yatacak.
    Şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi değildir.
    Tavan neden yapacakki hissede kucuk yatirimcib20.12 den yukarı alış yaparsa kendi kedine yapar.patron 20.12 den yukarı alım yapmiyor yaparsa topladığı hisselere fark vermek zorunda .borsa topladigina bu geçerlimi bilmiyorum.belkide pazartesi salı hiç alım yapmayacak bekleyip göreceğiz .Küçük yatırımcının tek çıkışı 98 bulunması.ve borsada iken olmalı bu borsa dışında bulsa ne olacak .en mantıklı yol balikadamin öngörüsü .Umarız birileri mal gibi Alisa girmesin girersede 1 Ekim'de tahta kapanıyor kot dışına gider.belkide patron alım yapmiyacak ışin orasida var tabiki .Bakalim son 2 günde ne olacak

7. Nihai amaçları yüzde yüze ulaşmak değil mi. Yap iki gün tavan yüzde 99.9 a ulaşırsın kalan 0.1 de hayatta değildir muhtemelen. Benimki boş bir hayal. YTD

Alıntı Originally Posted by Tecrübesabırşans Yazıyı Oku
    Nihai amaçları yüzde yüze ulaşmak değil mi. Yap iki gün tavan yüzde 99.9 a ulaşırsın kalan 0.1 de hayatta değildir muhtemelen. Benimki boş bir hayal. YTD
    gerçekten garip tahta hayaller hiç eksik olmadı son iki gün artık hala tavan tavan gideceğine inanan var bende dahil umudumuzu kaybetmedik sağolsun bunda en büyük parmak karadumanın alıştırdı bizi komploloruyla ama bi gerçek varki hisse bu fiyatla çıkıyor 1500 lotumun yarısını cuma çıkmıştım kalanını da yarın verip kurtuluyorum inşallah kalanlara Allah sabır versin kottan çıksaca bu hissede ümitler bitmez karaduman bu kot dışında 70 tl ye verir

Sayfa 282/495 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •