Cumhurbaşkanı bu tehdit üzerine gelecek ay yapılacak karşılıklı görüşmeyi iptal edebiliyor mu o zaman gereken karşılığı verdik derim ama bu tehdide rağmen gidip görüşürse daha çok tehdit yeriz.. Çıkıp cevap vermek önemli değil adam yerle bir ederim daha önce yaptığım gibi diyorsa buna fiili bir karşılık vereceksin .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İstanbul Valiliği : Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra (7 Ekim Pazartesi 23.00 - 8 Ekim Salı 18.00) Marmara'nın kuzeydoğusunda sağanak yağışlar görülecek.
Gece saatlerinde etkisini artıracak yağışların İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Sakarya'nın kuzey ilçelerinde kuvvetli (30-50 kg/m2) olması bekleniyor.
Pentagon: (suriye konusunda) türkiye'ye gözlem ve keşif bilgileri verilmeyecek - ht
Pentagon : Türkiye, Birleşik Hava Operasyonları Merkezi tarafından Suriye'de Hava Görev Emri'nden çıkarıldı. // HaberTürk
Türkiye etf -4.37%
Yer İmleri