“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolar/TL 5.8404
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dışişleri Bakanlığı: Türkiye, Fırat’ın doğusunu teröristlerden temizleyerek güvenli bölgeyi hayata geçirmekte kararlıdır
Milli Savunma Bakanlığı : TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve “Ölürsem şehit kalırsam gazi” anlayışıyla mücadeleye hazırdır
komplo teorilerine inanmam
ama burada bir dalavere donuyor
taa mayis ayindan 7 ekimde trump in tweeti atacagini ve sok edici bir sekilde kuzey suriye de ucusun engellenecegini kim bilebilirdiki?
Pentagon ve trump in etrafindaki adamlardan TR piyasasina girenler olmus diyecegim
SPK yada kim meshulse bu buyuk alim satim opsiyonlarinin kim tarafindan yazildigi arastirilmali
Allah bilir hepsi ABD menselidir
günaydın arkadaşlar
kifayetsiz muhteris ne demektir..bilirmisiniz
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
günaydın arkadaşlar
kifayetsiz muhteris ne demektir..bilirmisiniz
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yer İmleri