Sayfa 321/1001 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Pentagon: (suriye konusunda) türkiye'ye gözlem ve keşif bilgileri verilmeyecek - ht
    Bunun hava sahasını Türkiye'ye kapatmak anlamına gelip gelmediği"ne ilişkin soruya Gleason, "Teknik olarak bu anlama gelmese de bir hava unsuru Hava Görev Emri'nden çıkarıldığında söz konusu bölgede koordinasyonsuz uçması neredeyse imkansız hale geliyor." yanıtını verdi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolar/TL 5.8404

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Dışişleri Bakanlığı: Türkiye, Fırat’ın doğusunu teröristlerden temizleyerek güvenli bölgeyi hayata geçirmekte kararlıdır

Milli Savunma Bakanlığı : TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve “Ölürsem şehit kalırsam gazi” anlayışıyla mücadeleye hazırdır

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    komplo teorilerine inanmam

ama burada bir dalavere donuyor

taa mayis ayindan 7 ekimde trump in tweeti atacagini ve sok edici bir sekilde kuzey suriye de ucusun engellenecegini kim bilebilirdiki?

Pentagon ve trump in etrafindaki adamlardan TR piyasasina girenler olmus diyecegim

SPK yada kim meshulse bu buyuk alim satim opsiyonlarinin kim tarafindan yazildigi arastirilmali

Allah bilir hepsi ABD menselidir

günaydın arkadaşlar

kifayetsiz muhteris ne demektir..bilirmisiniz
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

günaydın arkadaşlar

kifayetsiz muhteris ne demektir..bilirmisiniz
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 321/1001 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız