HOPI ve ZUBIZU uyelikleri de var..
BP den alinca akaryakiti Hopi ile "paracik" kazaniyorum..
Hangi kart ile odedigim onemli degil..
Syg,
HOPI ve ZUBIZU uyelikleri de var..
BP den alinca akaryakiti Hopi ile "paracik" kazaniyorum..
Hangi kart ile odedigim onemli degil..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Günaydınlar, korkulur valla sizden.
Hisse senedi almak için hangi bankayı kullanıyorsunuz? Ya da her hafta düzenli ufak miktar alım yapan birine hangisini önerirsiniz? Ben de bunu sorayım.![]()
Saygılar, güzel haftalar dilerim.![]()
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdiden öğrenmeye başlayın şu short açma işini...şimdiden başlarsanız, 2-3 yıl sonra işlem yapacak düzeye gelirsiniz. Hem şu an portföy küçük oksa da, 40 dan sonra, bu portföye güvenip erken emekli olacaksınız...portföyü koruyabilmek de en önemli konu olacaktır.
Yani gelecekte rahat etmek, gelecekte kullanmak İçin öğrenmeye başlayın.
Ayrıca bakmayın siz kumarbazların vadeli işlemler tehlikeli demesine..yeterli olgunluğa ve bilgi birikimine sahip..uzun vade hisse işine gönül vermiş yatırımcılar çok faydalı bir şekilde kullanabilir bu enstrümanı.
Kumarbazlar her ortamda kumar oynayabilir...hisse işinde olup, vadeliye göre daha fazla risk alan kumarbazlar da var...kredili işlemler, gün içi portföyün 2-3 katı pozisyon açanlar...hatta bankadan kredi çekip, bir de üstüne kurumda kredili pozisyonu olanlar var...dediğim gibi isteyen her türlü kumarını oynuyor zaten
Bu tarz havalar permanent portfolio çok fazla etkilenmiyor.
Defansif düşünenler için bir hatırlatma.
https://joshkaufman.net/permanent-portfolio/
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
25% Total Stock Market Index - via the Vanguard Total Stock Market ETF (Ticker:*VTI)25% Long-Term Government Bonds - via the iShares Barclays 20+ Year US Treasury Bond ETF (Ticker:*TLT)25% Gold - via Central Gold-Trust, which holds gold bullion (Ticker:*GTU)25% Cash - via the iShares Lehman 1-3 Year US Treasury Bond ETF (Ticker:*SHY)
Bitcoin yok..
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri