Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6822 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Eyvah eyvah, bi şekilde cumartesi yi coşturduk.
    Benim ego dağlara taşlara sığmaz, buraya nasıl sığacaz bilemiyorum. Bende çekememezlikte var.

her neyse, İstanbul'da yaşıyosa, depreme az kaldı diyolar. Biraz sabredecez.
    Deprem çok acı bi olay ama güzel yanlarınıda görmek lazım.

---

Bu arada benim konuyu kadınlar okumaz sanıyordum ancak tüm dünyadan kadın okuyucularım varmış. Özel mesajdan bayağı bi yağdırdılar. oku oku bitmiyor.
    Dünyadan 83 kadın belediye başkanı aradı, 72 shemale aradı. Yannış aradınız dedim kapadım.

bağyan olayı tüm dünyanın derdi imiş.

Tabi bilirsiniz yüzeyde dolaşmam direk temele odaklanırım. Kadınlar neden bu kelimeden rahatsız.?

Her neyse, konuya girmeyeyim, tesbit diye açıklama yaparım, alınanlar çok olur. Erkeğin alınanı önemli değilde, kadının alınanı can yakar.

Gerçek anlamda can yakar. Hem siz üzülürsünüz, hemde kadın intikam aldımı direk oyar adamı. Acımaz.

Os sebeple bağyan konusunu devam ettirmeyeyim.

cumartesi ettirsin. Mezarına çeleng göndeririz.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

2.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Her neyse, konuya girmeyeyim, tesbit diye açıklama yaparım, alınanlar çok olur. Erkeğin alınanı önemli değilde, kadının alınanı can yakar.

Gerçek anlamda can yakar. Hem siz üzülürsünüz, hemde kadın intikam aldımı direk oyar adamı. Acımaz.

Os sebeple bağyan konusunu devam ettirmeyeyim.

cumartesi ettirsin. Mezarına çeleng göndeririz.
    Kadınlar için kötü birşey söylemiyorum,hep takdir ediyorum.Matematik mi daha güvenilir,kadınları hisleri mi diye sorsanız,kadınların hisleri derim.Hayatta kalmak için başka ne yapayım?

Çok şükür üstün zekalı değilim,üstün zekanın bir adım ötesi otizm.Bu ülkede Einsteinden daha zeki insanlar çıkıyor,bu somut bir gerçektir,laf ola beri gele bir söylem değil.Mevcut zekamı da hayatta kalma için çalıştırıyorum.1999 dan önce bir üniversiteye bir iş için gittiğim zaman ilk oturduğum konutun depremde yıkılabilecek durumda olduğunu öğrendim,o konuttan çıktım ev ararken bir başka apartmanda giriş katında bir araba galerisinin otomobilleri sokmak için kolon kestiğini gördüm ve güvenilir bir yere taşındım.Depremde o 2 apartmanda dümdüz oldu,birinden 42 cenaze çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Çoğu belediyenin kayıtları var,bazısına internetten erişilebiliyor,tek tek hangi konutun ne durumda olduğunu öğrenmek mümkün.Hayatta kalmak için için bu da 2. bilgi olsun.

Bu sayfada anca yancı olurum,çünkü dünya fani.Ama faydalı bilgilerden sonra absürt bir fikrimi söylemezsem olmaz.Farkettiğim kadarıyla ekonomimizde 5 aylık periyotlar halinde hareketler oluyor.Bu periyodik cetvel bana 1 Mart haftasını gösteriyor.Büyük olaylar olur demiyorum bir hareket görülür diyorum.Buna göre yatırım yapmayın, ola ki bu öngörü tuttu,belki kendi müridlerim olur,ben de kendi sayfamı açarım,maksadım bundan ibaret.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Kadınlar için kötü birşey söylemiyorum,hep takdir ediyorum.Matematik mi daha güvenilir,kadınları hisleri mi diye sorsanız,kadınların hisleri derim.Hayatta kalmak için başka ne yapayım?

Çok şükür üstün zekalı değilim,üstün zekanın bir adım ötesi otizm.Bu ülkede Einsteinden daha zeki insanlar çıkıyor,bu somut bir gerçektir,laf ola beri gele bir söylem değil.Mevcut zekamı da hayatta kalma için çalıştırıyorum.1999 dan önce bir üniversiteye bir iş için gittiğim zaman ilk oturduğum konutun depremde yıkılabilecek durumda olduğunu öğrendim,o konuttan çıktım ev ararken bir başka apartmanda giriş katında bir araba galerisinin otomobilleri sokmak için kolon kestiğini gördüm ve güvenilir bir yere taşındım.Depremde o 2 apartmanda dümdüz oldu,birinden 42 cenaze çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Çoğu belediyenin kayıtları var,bazısına internetten erişilebiliyor,tek tek hangi konutun ne durumda olduğunu öğrenmek mümkün.Hayatta kalmak için için bu da 2. bilgi olsun.

Bu sayfada anca yancı olurum,çünkü dünya fani.Ama faydalı bilgilerden sonra absürt bir fikrimi söylemezsem olmaz.Farkettiğim kadarıyla ekonomimizde 5 aylık periyotlar halinde hareketler oluyor.Bu periyodik cetvel bana 1 Mart haftasını gösteriyor.Büyük olaylar olur demiyorum bir hareket görülür diyorum.Buna göre yatırım yapmayın, ola ki bu öngörü tuttu,belki kendi müridlerim olur,ben de kendi sayfamı açarım,maksadım bundan ibaret.
    Geçmiş olsun cumartesi. Depremden sonra kolonlar çatladığı için bende Bakırköy'deki daireden çıkmıştım.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Efsanevi bir yazı daha yazdım, resmen muhteşem oldu yaw.. Hayırlı olsun memlekete. Yazıdan afrika ülkelerine de bir kaç paragraf göndermeli.

Bu arada 50 bin dolarımızı geri almak için yarın limanda herkesi bekliyorum cruise gemisine dalma ve kaçma hareketi yapacaz.
    Ganimeti eşit paylaşacaz. Burda eşitlik var.
    Tabi bi yere kadar, netçede bende hayvanım, bi süre sora sırtımızdaki mevcut hayvanlar gibi davranacağım garanti gibi. Onların yerini almış olacağım. Sora zayıflar birleşip beni alaşağı edecek, onlar sömürecek bu şekilde gidiyor. yanlız çevrede yahudiler varsa zayıflar birleşemiyor, nesiller boyu şevkle yahudiye kendini sömürttürüyor. Sanırım uyuşturucu bi salgıları var, onla milleti ebleh e çeviriyorlar. Eğitilse de millet ne olduğunu anlamıyor, bi keçi çıkıpta "haydi yapalım" deyince "yapamayız edemeyiz" diye ağlaşarak, koşarak çığlıklar içinde çevreye dağılıyorlar. İlginç değil mi.?

Yahudilerin uyuşturucu salgısı aynı sülükler ve vampir yarasalar gibi. Onlarında uyuşturucu salgısı var.

Yaw keyfimi kaçırdınız, cruise harekatı iptal, harekat iptal..Herkes evlerine.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    moruk araya girmiş ancak hatamı düzeltmiş. Hakkaten tavşan.
    @NeAcaipDunya

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •