Originally Posted by Webster Pekte bosa sayilmaz Duzenli mk 40 getirisi var Eski okt yi bilirsiniz ya TPF'nin getirisi düzenli değil yanlız. Ciddi eksi yazdığı günler var. MK 16 civarı aylık.
Originally Posted by admustafa 5 milyonluk fona 100-150 binlik ödeme %2-3 etki ediyorsa, ödeme sabitken fon büyüklüğü 10 kat artarsa etkisi ne kadar olur sorusunu sorun ve cevabını kendiniz bulun bakalım Odeme neden sabit kalsin belki artacak??? Belkide 20kat artacak
Originally Posted by Webster O ne demek hocam? Bugün sevmediğinizi söylediğiniz fon.
Originally Posted by myfinans TPF'nin getirisi düzenli değil yanlız. Ciddi eksi yazdığı günler var. MK 16 civarı aylık. Tamam ustadim ben zaten ppf yerine tutuyorum ve sansimi deniyorum ay sonu diye engec persembe merdiven gelmezse saticam
Originally Posted by myfinans Bugün sevmediğinizi söylediğiniz fon. Hayir onu anladim da Dinimiz amin diye bitirmis o kismi anlamadim
Alternatif im olsa bende satacamda,yok.isde hisse lere daha fazla girmeye yemiyor Originally Posted by Webster Tamam ustadim ben zaten ppf yerine tutuyorum ve sansimi deniyorum ay sonu diye engec persembe merdiven gelmezse saticam SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Webster Odeme neden sabit kalsin belki artacak??? Belkide 20kat artacak Ödeme neden mi sabit kalsın Elinizdeki ödenmemiş tahvil miktarı sabit olduğundan dolayı olabilir mi ?
Originally Posted by Webster Hayir onu anladim da Dinimiz amin diye bitirmis o kismi anlamadim Fırat karekterini tanımıyorsunuz o zaman. https://eksisozluk.com/subaneke-isal...-amin--1921887
Forum Rules
Yer İmleri