Sayfa 162/326 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 2604 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

Derin hisse tahta 2.00 altı iken ilgilenmiyorum dedi sebep olarak yüksek finansal borçluluk dedi 2 gün önce listeye aldı bgc partners ve yatırım finansman mal topladı 2.00 altı acaba kim yıllardır zararda bekleyen kazansın da ......
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aferin gaffur sende ışık var... Seni çıraklığa kabul edecem ama hatıp agaya sormam lazım... ...
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Dardl in frigo out bana göre

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Gafur unuz olurum. Bundan sonra twitter fenomenlerine de laf cakmam. Siz ne derseniz o olsun .Ağam derim paşam derim sizlere .Gafur sam Gafur olurum .Yeter ki para kazanalım.Alsat i da bırakırım.
    Aferin gaffur sende ışık var... Seni çıraklığa kabul edecem ama hatıp agaya sormam lazım... ...
    Faşo Ağa da onay verdiğine göre Gafur Yamanlar Çiftliği ne kahyaligin hayırlı uğurlu olsun.
    Balat topiginde takılalım Faşo Ağam ve Gafur .Oradan oraya zor oluyor muhabbetleri takip etmek.Guzel bir sinerji olusturduk .Orası bizim ÇİFTLİĞİ MİZ olsun.Oradan tüm Çukurova yi yonetiriz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,010
     Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Derin hisse tahta 2.00 altı iken ilgilenmiyorum dedi sebep olarak yüksek finansal borçluluk dedi 2 gün önce listeye aldı bgc partners ve yatırım finansman mal topladı 2.00 altı acaba kim yıllardır zararda bekleyen kazansın da ......

bir gün bir yerden yaptığı bu speklasyonun bedelini öder.. aynen hatırlıyorum finansalı kötü dedi 3-5 ay geçmeden listeye aldı göstergeler şişmiş patlamış..zaten hep sığ hisse yorumu yapıyor
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

5. Hıc sanmıyorum ümit bey, bence gayet iyi niyetli.. şahsını tanımam etmem ama milli manevi değerleri olan hakikaten hayatta paradan daha değerlı şeylerin olduğuna inanan bırı bana gore, elbette fikrine saygı duyuyorum, ama nereden bılebılırkı şirketin bankalara olan borcunu ödeyeceğini.. bu borçları kapatmazsa bu borçlulukla devam etse birçoğumuz zaten burda olmazdık... Bol kazançlar saygılar... Sadece yıgıdı öldurup hakkını teslım etmek lazım benim anlayışım budur.. Daha adamın paylaşıpta şu hissede çaktılar dediğimiz senede rastlamadım.. Hani olabılır de bir senet paylaşırsın birileri terste de bırakabilir yatırımcıları bunuda çok görmem ama ben daha rastlamadım.. Ky spek bozuntularını değil oradan buradan milletin üç kuruşuna göz diken karektersızlerı değil böyle bir takım değerleri olan karekterlı adamları takıp etmelı bana gore..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Mesele hisse sattı gitti meselesi değil dostum ben iyi hatırlıyorum borçları çok bana göre değil ilgilenmiyorum dedi net bir şekilde takasa bak bgc ve yatırım çok ucuza mal topladı ve akabinde listemde dedi ayrıca aşağı bıyık bırakmak ile bayrak paylaşmak ile insan milli olmaz insan kalbi ile severse yurdunu o zaman insan olur
    Hıc sanmıyorum ümit bey, bence gayet iyi niyetli.. şahsını tanımam etmem ama milli manevi değerleri olan hakikaten hayatta paradan daha değerlı şeylerin olduğuna inanan bırı bana gore, elbette fikrine saygı duyuyorum, ama nereden bılebılırkı şirketin bankalara olan borcunu ödeyeceğini.. bu borçları kapatmazsa bu borçlulukla devam etse birçoğumuz zaten burda olmazdık... Bol kazançlar saygılar... Sadece yıgıdı öldurup hakkını teslım etmek lazım benim anlayışım budur.. Daha adamın paylaşıpta şu hissede çaktılar dediğimiz senede rastlamadım.. Hani olabılır de bir senet paylaşırsın birileri terste de bırakabilir yatırımcıları bunuda çok görmem ama ben daha rastlamadım.. Ky spek bozuntularını değil oradan buradan milletin üç kuruşuna göz diken karektersızlerı değil böyle bir takım değerleri olan karekterlı adamları takıp etmelı bana gore..

Şunu da diyeyim kimseyi suçlamıyorum ama finansal piyasalarda ben daha samimi kişi görmedim

İşbtr de hatırlarsan işbtr de gözüm var ama ben qnbfb aldım bak dostum 31.50 den alıp 37.50 den sattım ne grafik ne tavsiye er meydanı orada hep kendi çabamla kazandım ismi S ile başlayan n ile başlayan şahıs da önceden alıyor sonra paylaşıyor böyle kazanç olmaz olsun zaten borsadaki şirketler faize bulaştığı için kazandığımız para dolaylı ve doğrudan etkiliyor bir de başkalarını kullanırsak hepten haram olur
    Dardl uzun zamandır zararda olan ky için güzel oldu bir yerde hayırlısı Allah'tan

Sayfa 162/326 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •