Öyle inşallahla, maşallahla olmuyor bu işler. Dikkat ette kaçtığın yerde üstünü pisletme.
Öyle inşallahla, maşallahla olmuyor bu işler. Dikkat ette kaçtığın yerde üstünü pisletme.
Onu senin gibi çişliler düşünsün garibanca benim açımdan sözünün hiçbir ehemmiyeti yok burada millet düşmüş denize mecbur senin gibi yılana sarılıyor çünkü seni tanımıyorlar ama ben seni çok iyi tanıyorum nasıl bir kişilik karakter olduğunu biliyorum istersen burada açıklayabilirim ha ne dersin işin gücün yalan dolan millete sahte umutlar dağıtmak özelden yaptığınız hakaret ve küfürleri unuttuğumumu sanıyorsun işine bak beni konuşturma ve muhatap olma..Hadi bas git işine Metin Altın'ın arkadaşı insanları yanlış yönlendirme o bahsettiğin mahkemeye İstanbuldayım umarım orada olursun..![]()
Sende bas git işine. İnşallahın, maşallahın da bir önemi yok benim için. Sen ne yaptın bu güne kadar. Anca amin İnşallah tan, maşallahtan başka. Özelden seninle görüşmemişim baktım geçmiş özel mesajlarıma, ne biliyorsan anlat. Milleti zan altında bırakma. Şimdiye kadar duyduklarımı yazmaya çalıştım. Çoğunun Ali Çavuşoğlu'na karşı bir antipatisi var. Bu yüzden tepkiniz. Bunu anladım yazmayı da bıraktım. Ali ÇAVUŞOĞLU mu dedi sana git benim hisselerimi al diye. Kendin düştün kendin ağlıyon. Sonra da sağa sola sataşıyon. Sahi sen çişli değilmişsin gibi...
Yer İmleri