Originally Posted by
zifige
Erhan Hoca,
O kadar uzun ve detaylı yazıyorsun ki kısa yazıp ayıp olacağını düşünerek yazma isteğim gelmiyor
120 üstü 130-135 potaya girmiş gibi duruyor.ama benim stratejimde 110 da long olamayan adam burdan hiç olamaz.
ben kaça giderse gitsin long olmadan sadece şort işlem yapma gibi bir stratejim var.
120 binde 6 LOT
123 binde 12 LOT
126 binde 18 LOT
129 binde 24 LOT
132 binde 30 LOT
135 binde 36 LOT
burda bahsettiğin sistemi ben uyguluyorum ama daha kısa puanlar arası ve çok yakın maliyete stop şeklinde. bir kere viop da terse mal taşıdım adamın donuna kadar alırlar o yüzden viop da terse mal taşımak bence riskli. ha şu dediğini 130-135 arası yapabilirim ama buralardan asla. dönüş verirse aşağıdan zaten açarım.
dediğin doğru risk olmadan para kazanılmıyor.
Ters mal taşımayı bana sor. yarım mılyonun 3/2 2019 ocak rallysınde yedık.
Fakat bu bölge normal bır bolge degıl sıradan bır bolge degıl. Elbetteki risk var elbettekı herzman 160 180 lere gıtme ıhtımalı var %0 diyemesek de düşük oldugunu biliyoruz.
Dönüş verirse mevzusundan bahsettım yazıda kısaca Şimdi benim kademeli açağım lotu sen stoplayarak açacaksın.
Dönüş oldu gibi diyelim 3000 Çakıldı Aha dönüş başladı dedın tepeden 3000 düşünce şortladın Lak sen şortladın 36 lotla yukarı surdüler 2000 le stopladın bir 2000 daha verdiler aşağı aha bu kez gıdıyor dedın lakkkkk bir yukarı daha yine stop bunu kaç kere yapabilceklerini bilmiyoruz. Ancak seni böyle fake sinyallerle 36 lotla öldürdükten sonra. Salacakları endeksı sonra tıpkı terste baka kaldıgın gıbı bu kez aşağı gıderken şurada şortlamadık sımdı buradamı shortlayacaz dedırtecek tepkı gelsın shortlayacam dıyeceksın ve sen shotlayamadan şelaleye devam.
seninkide biraz sistemlerın calısma prensıbıne benzıyor ancak cok fazla stop hakkında yok 3-4 stoptan sonra MC ye düşeceksın. Tabi bu stratejide diğerinden kötü değil.
Kısaca İMZA!!!
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri