Originally Posted by
meho
arkadaslar..cok fazlami soyledim.1e10 alt tarafi..isbir 500 bine dayanmis..1e1 yapsa bir milyon olur.. her ikisinin ozsermaye artis oranlarini takip ettinizmi.kar duzenli kar artis oranlarinida hesap ederseniz.birde risk hesabi yaparsaniz ,merit in riskide olmadigini gorursunuz..merit ozsermayesi 3e katladiginda o 1 gram altin rakami kendiliginden gelir. onemli olan bu tur hisseleri bu rakamlardan kesfetmektir. ege endustrisini kefettigimde, yillik 1 trilyon kar ediyordu. bircok sirket var ama ornek olarak ege en yeterli..gelecegi onceden gormek bu hisselerde bircok varyasyonlarin bir araya gelmesiyle tespit edilirler. ve bu firsatlar her donemde yakalanmaz..baskada bisey soylemeye gerek yok..bu benim hedefimdir yatirim tavsiyesi degildir.
Herkesin kendine göre bir hedef var tabiiki,
burası borsa,olmaz diye de birşey yok,
Fakat şirketin bu fiyatları görebilmesi için altını doldurması gerektiğini düşünüyorum.
Yani her yıl şöyle 15-20 milyon kar etmesi,,net holdingin merite yeni işler yüklemesi lazım.
Sermaye tavanının 32 den birden 200 e çıkartılması,bu fikri doğrular nitelikte olsada,henüz böyle birşey ortalıkta yok.
Tabii borsada beklentiler her zaman satınalınmakta.
Örn,balat,,özkaynağı ekside olan şirket,yeniden yapılanmaya gireceğim dedi,,1 e 10 yaptı.
Merit in de çok ufuklu vizyonunu açıklaması durumunda ayni hareketleri yapmaması için bir neden yok.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Yer İmleri