Hüseyin Şimşir kaliteli bir insandır ama TS son olaylardan sonra Denizli sporu tutuyorum.
Maç A spor da canlı yayınlanıyor.
Hüseyin Şimşir kaliteli bir insandır ama TS son olaylardan sonra Denizli sporu tutuyorum.
Maç A spor da canlı yayınlanıyor.
TFF / Tahkim Kurulu : Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 17.01.2020 tarihli 2020-04 E. 2020-03 K sayılı kararına itirazı incelendi. Dosyada yapılan inceleme ve değerlendirme kapsamında, Kurulumuz 'un 21.01.2020 tarihli ara kararı doğrultusunda; TFF Kulüp Lisans Kurulu'ndan alınan yazı cevabının da değerlendirilmesi ile yapılan müzakere neticesinde;
- Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, itirazının kısmen kabulü ile başvuru dilekçesinde belirtilen harcama limitini olumsuz etkileyen; 16.000.000 TL'lik kısmının, gerekçesi kararda açıklanacağı üzere harcama limitine eklenmesine, oybirliği ile karar verilmiştir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Britanya Kraliçesi Elizabeth, meclisten geçen Brexit anlaşmasını onayladı. Kraliçe'nin onayıyla birlikte Brexit anlaşması yasalaştı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanlığınca, Çin’den gelen tüm uçaklardaki yolcuların uçaktan inişte termal kameralarla taranması kararı alındı.
Denizli yi tutuyordun ama TS tur atlamasına sevindim.Hak yerini buldu. Bu nasıl kırmızıdır?Hadi hakem yanıldı.Var ne işe yarar?spora siyaseti sokarsanız sonuç bu olur. Bu ülkede bozmadığınız ne kaldı?
Denizlili oyuncu faul yapıyor, cezasahası dışı diye işaret ediyor,hakem sarıkartla üzerine gelirken yön değiştirip yerdeki oyuncuya yöneliyor.
TS bit sorunu var.
Deniz Ateş BİTGEN i tanırım. İyi çocuktur. Fifa kokartını aldılar mahalli maç yönetiyor. Bundan sonra olacaklara bak!ABDÜL uzar.
Yer İmleri