Sayfa 146/1003 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: HALK Cafe - II

98bin tutmadı ve 92 ye doğru iniyoruz, halk bir önceki 4.90 mıydı umarım tutar...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    abi THY 7,5 olduğunda bunu al, THY bir şekilde orayı gösterecekler gibi duruyor.
    Fiyat degil zaman gore KZILDAG. Tahta cok sig zaten. 1 hafta ara ile 3 parti. Ortalama cikar. Pegi'den alacagim var benim. 13.06'ye geldiginde 13 diye inat ettim, 30 olmustu.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Fiyat degil zaman gore KZILDAG. Tahta cok sig zaten. 1 hafta ara ile 3 parti. Ortalama cikar. Pegi'den alacagim var benim. 13.06'ye geldiginde 13 diye inat ettim, 30 olmustu.
    pegide thy da sağlam kar açıklıyor, bu 14 günlük karantina olsun 30 gün ama bitecek. buralardan cesaret edemeyenler haksız değil, dönerse büyük kazançlar olacak. uçuş yasağı sonra merkel iyi gelmedi. bugün bizim reis de konuşacak. umarım tokalaşmayı kaldırdık diyerek başlamaz, onun yerine daha radikal tedbirler söylenir. dün bakanın konuşmasına kızmış, benden çok bağırmayın demiş.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    666 yanlış anlama ..sana akıl verecek değilim ..ben belkide daha kötümser bakıyorum olaya
    Yok ya bahriyeli, fikir belirtmek ne zaman akil vermek olmus. Havacilara devamli girip cikiyoruz zaten. Apocalypse gelecekse butun borsalar batacak zaten. Yoksa virus de gecip gidecek. 30 dolar petrol havacilara yarayacak ileride. Ben bunlarin yatirimcisiyim, tasirim yani.

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    MSB bu tuzak falan değil ..bildiğin AYI ..bodoslam gidiyor aşağıya doğru 90 damı 88 demi durur allah bilir
    Zaten öyle inanman gerekiyor ki tuzağa düş elindekileri sat ortağım...
    Adam 1' den fazla tuzak kuruyor, malesef hepsi de işe yarıyor...
    1)%20 düşüşü sert son düşüşleriyle %27' e kadar kanırtıyor, çok sert ayı piyasasına giriyoruz diye korkan tuzağa düşüyor en dipten neredeyse satıp canını kurtarmaya çalışıyor...
    2)Tuzaktan çıktıktan sonra hala malını satmayan kyye uzunca bir süre mal taşıtıyor bıktırıp yine -%15-20 aralığında malını alıyor...
    3)Bıkkınlıktan da sabırla ayrılan kyyi maliyetine gelince silkeliyor...
    Daha bir sürü versiyonla uzatabiliriz...
    Bunlardan ky kurtulacak ki aldığı fiyatların üstüne zaman maliyetini ekleyecek de para kazanmış olsun...
    O yüzden bu kadar ky rahat sövüşlenebiliyorken kalıcı bir ayı piyasasına sokmasına gerek yok...
    Borsadaki çok küçük bir oranın kazanması da bu yüzden...
    Benim fikrim böyle tabiki...
    Daha önce bu derece global virüs salgını mı gördük borsada...
    Ayı piyasasını finans krizlerine saklasınlar...
    Bu virüse ayı tuzağı yeter bence yoksa halimiz kötü hepimizin...
    Kötünün iyisini umut etmek benimkisi...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yok ya bahriyeli, fikir belirtmek ne zaman akil vermek olmus. Havacilara devamli girip cikiyoruz zaten. Apocalypse gelecekse butun borsalar batacak zaten. Yoksa virus de gecip gidecek. 30 dolar petrol havacilara yarayacak ileride. Ben bunlarin yatirimcisiyim, tasirim yani.
    virüsle beraber petrol de yükselirse ne olacak ?

7. Dünyanın kurtuluşu oldu mu sana küresel ısınma...
    Asılın deodorantlara delelim ozonu bir an önce...
    Sera gazı ithal edebiliyoz mu acaba...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

Havayollari hedge edebiliyor. Onemli olan fiyatlarin buralarda olmasi. Bu firsati goreceklerdir kontrat acip.

Sayfa 146/1003 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •