Sayfa 895/1002 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Viop - XIII

Asrın liderinin asrın trader'ı sazeli.. Aynı avatarı mübarek..

2. Hesabım eksiye geçti diyenler oluyor, yazmasalar da belli piyasadan.
    Forumun bilgi ortalaması düşük, ben sorumluluk hissederek yazıyorum, bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum.
    Öyle değildir böyledir diye eleştirenlerden de rahatsız olmam, forum burası neticede.
    İktisat mezunuyum, uzun yıllardır da piyasadayım, haliyle tecrübesi az arkadaşlara göre daha fazla bilgiliyim mecburen.
    3-5 kişiye bile faydam olduysa yeterli.

Kimsenin ne düşündüğüne ne konuştuğuna karışmam. Her mesajı okumam da başkasını yanıltacak şekilde mesaj gördüğüm zaman
    mecburen doğrusunu yazıyorum.
    Burası forum, yazdıklarının eleştirilmesine tahammül edemeyen varsa ya buraya yazmayacak ya da engelleyecek.

Piyasanın kapanma olasılığından ben bahsettim. Bilgisiz kişilerin zannettiği gibi çok düşük bir ihtimal değil.
    Almanya, Fransa, Abd yetkilileri açıklamalar yaptılar bu konuda.
    Dünyada işyerleri kapanıyor, sokağa çıkma yasakları uygulanıyor, ülkeler kendilerini kapatıyorlar, küresel salgın ilan edilmiş (Ticari anlaşmalarda mücbir sebep de sayılabiliyor.) Bir noktanın altında geçici olarak piiyasa da kapanabilir yatırımcıyı korumak için.
    Kapanmasını istemem ben..

Bunu niye yazıyorum, bazı sonuçları var çünkü. Kredili hisse taşıyanlar dikkat etsinler, kredi ya da temerrüt faizi ödersiniz. Buradan hisse satarak taksit ödeyenler, yakın gelecekte ödemesi olanlar tedbirli olsun.

Tekrar yazıyorum, varantlarda izahname ve sirkülerde ihraççı bu tip durumlar için kendini koruyacak maddeler eklemiş.
    Yani güvenmeyim ödeme yapmazlar.
    Viop kontratlarının da ne olacağına bir kurul toplanıp karar veriyor.
    Belki akşam son kapanış seansından tüm kontratları nakit uzlaşı yöntemiyle kapatırlar. Kontratların ne olacağı önceden belli değil.
    İnşallah kapanmaz ama kredi, kaldıraç kullanmayın bu dönemde ve tedbirli olun.
    Depremde 15 gün kapandı borsa.

Bunları yazarak zamanımı harcamış oluyorum ama böyle bir durum oluşursa uyarmanın anlamı yok ki, şimdiden söylüyorum.

Yoksa burada kendini bilmez cahil kişilerle muhatap olmaya meraklı değilim, zerre kadar umrumda olmazlar, ne yapıyorsanız yapın banane derim.

Saygılı, seviyeli kişi de çok, denk gelirsem bildiklerimi paylaşmaya devam ederim yine.

Acemi olmak ayıp bişey değil ki, önceden bir şey bilmiyordum ki ben. Okudum, araştırdım, çalıştım, uğraştım.

Başka türlü bu piyasadan para kazanmak, rekabet etmek kolay değil.

3.  Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    eksi 3.5 kapanış bekliorum YTD
    Tutunamayan borsa düşer derler.................. yıllardır borsadayım en kötü xxxxxx binleri hatırlıyorum....... xxxxx binler de uzun süre yatay takıldı ama işlemler az da olsa oluyordu oralardan 130 binlere ......
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4. Bayim formundasin bugun😀

Bazılarınında buralarda 3-5 nick dolandığı ne kadar belli yine bugün..

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bayim formundasin bugun��
    İyiyiz şükür..

7.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    [emoji298]: Almanya Robert Koch Ensitüsü: "Almanya'da 2-3 ay içinde vaka sayısı 10 milyona yükselebilir. Haftalar ve aylarca sürecek bir epideminin başlangıcındayız."
    Cok sert durma ekonomiyi ne yapar [emoji20]

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bizim yatırımcı da haftalar ve aylarca sürecek bir rallinin başlangıcında olduğumuzu zannediyor...
    Bu düşüşte gerçekten çok iyi kar yaptim ve yapmaya devam ediyorum. En başında yazmıştım sars bile Avrupa borsalarını %24 düşürmüştü ortalama ortada nerdeyse hiç vaka yokken Avrupa'da. Şimdiki durum tarif edilemiyecek kadar kotu. Ticaret durmuş en az 3-4 daha böyle devam edecek deli olmak lazım mala girmek icin. Birde by is her ülkede sırayla yükseliyor buda kriz sürecini ve kaosu uzatıyor. Çin yalan söylüyor öncekinden daha çok gizliyor. Bence güvenli.limam algısı oluşunca ve boşa çıkan para gidecek yer düşünmeye baslayinca ons un alternatifi olmayacak.

Sayfa 895/1002 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •