Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
Şimdi tekrar baktım...son maliyetim 36 tl olmuş...zaten daha önce de 1-2 kez almış ve stop olmuştum...50 tl nin altında aldıklarım İçin stop yapmadım hiç, yani 50 tl nin altına indikten sonra sadece alıyorum.

Ama param da sonsuz değil tabii ki...bu saatten sonra ek alım yapmayabilirim, yada 20 tl nin altında diyeyim, ek alımım olmaz...ondan sonra gidişatı takip ederim...batarsa batar, batmazsa 1-2 yıl içinde 50 tl üzerine atar herhalde.

Beklentim hastalık sürecinin çok uzanamadı, ama olurda etkisi azalır ama yine de kökü kazınamazsa özellikle turizm olumsuz etkilenir ve 1-2 yıl 20 tl civarlarında sürülebilir. Bu durumda ana para kaybı yanında taşıma maliyeti de can yakmaya başlar..bu nedenle pozisyonumu ne olursa olsun belli bşr büyüklüğün üzerine çıkarmam.
 Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
Kaza yapmasın da..virüs nedeniyle satışa razıyım...thy dahil tüm dünya havacılık hisseleri satış yiyor..ama Pegasus bu virüs korkusu azalınca hızlı toparlayacaktır. Çünkü özellikle Asya ya pek uçuşu yok Pegasus un.

55 tl ye kadar alım fırsatı derim..55-50 arası bekle gördür benim için..,50 altına giderse zaten ortalık karışmıştır. Satarım muhtemelen.

Peki genel bir degerlendirme yaptiginizda su nokta benim icin zarar kestir ne olursa olsun dediginiz bir yer var midir?