Sayfa 294/549 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

AÇIKLAMALAR:

Yönetim Kurulumuz 18.05.2017 tarihinde yaptığı toplantıda;

Şirketimiz yönetim kurulunun 06.02.2017 tarih, 2017 /2 sayılı toplantısında alınan karar ile, Şirketimizin sahip olduğu (A) grubu 5.725.156,69 TL nominal değerli 572.515.669 adet Altınyağ Kombinaları A.Ş. payları ile ilgili olarak, 31.12.2016 mali tabloları baz alınarak Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) madde 9 uyarınca BDO Denet Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin 27.04.2017 tarihli hazırlanan söz konusu payların değerleme raporunda belirlenen 2,4480.-TL fiyat üzerinden Mehmet Nureddin Çevik'e devredilmesine,

Devir işleminin ortağımız Mehmet Nureddin Çevik'in finansman uygunluğuna bağlı olarak önümüzdeki süreç içerisinde gerçekleştirilmesine,

Önemli Nitelikteki İşlemlere ilişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1) madde 5 uyarınca Önemli Nitelikte işlem sayılacağından, devir işleminin gerçekleşmesinin akabinde AYRILMA HAKKI doğacağından, gerçekleşecek olan işlem sonrasında gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir.
    Kamuoyuna duyurulur.

Sn. Gentleman, benim kafam karışık... Bir yorum getir bu açıklamaya lütfen !!!
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    AÇIKLAMALAR:

Yönetim Kurulumuz 18.05.2017 tarihinde yaptığı toplantıda;

Şirketimiz yönetim kurulunun 06.02.2017 tarih, 2017 /2 sayılı toplantısında alınan karar ile, Şirketimizin sahip olduğu (A) grubu 5.725.156,69 TL nominal değerli 572.515.669 adet Altınyağ Kombinaları A.Ş. payları ile ilgili olarak, 31.12.2016 mali tabloları baz alınarak Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) madde 9 uyarınca BDO Denet Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin 27.04.2017 tarihli hazırlanan söz konusu payların değerleme raporunda belirlenen 2,4480.-TL fiyat üzerinden Mehmet Nureddin Çevik'e devredilmesine,

Devir işleminin ortağımız Mehmet Nureddin Çevik'in finansman uygunluğuna bağlı olarak önümüzdeki süreç içerisinde gerçekleştirilmesine,

Önemli Nitelikteki İşlemlere ilişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1) madde 5 uyarınca Önemli Nitelikte işlem sayılacağından, devir işleminin gerçekleşmesinin akabinde AYRILMA HAKKI doğacağından, gerçekleşecek olan işlem sonrasında gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir.
    Kamuoyuna duyurulur.

Sn. Gentleman, benim kafam karışık... Bir yorum getir bu açıklamaya lütfen !!!
    Guzel bir haber Ustad.
    Patron satisindan beri devamli pozitif haber gectiler.
    Ammmmaaaa hisse hep cikti ve geri geldi.

3. Evet dostlar, Tektu yu takibe ara verdim.
    Gordugunuz gibi sinir harbi soluksuz devam ediyor.

Bir hafta takip etmedim, ne kaybim oldu ?? Hic !!
    Ama ne sinirlendim, ne ekran basinda esir oldum, nede forumda iskembeden sallayanlarin tuzlama ve sirdenden olma yazilarini okuyup, kanip, aldanmadim.

Hani otel 1 Mayista aciliyordu, hani otel 19 Mayista aciliyordu, Hani uzun adam acilisa gelecekti izmir mitinginden sonra !!!!

Forumlar, Dolapdere'deki Apti iskembecisi formatina donmus.
    Sallayan, sallayana.

Bist 100 bin oldu, olacak Tektu hala 79-80 !!
    Hala 5 lira, 3 lira muhabbetleri dônûyor !!

Bu muhabbetlere inananlarda, aramiza katiliyor yeni ortaklar olarak.

Az once, son gunlerdeki islemlere goz attim.
    Onumuzdeki hafta 90 lara dogru hareket sinyali farkettim.
    Umarim hakli cikarim.

Saygilar..

4.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Dön gel dostum. Güzel günler göreceğiz. Kazanca kazanç katacağız. Hayat tektu değilki, diğer güzellere de bir yol bak)

Ustad, bilirsiniz, piyasa hareketlenir, ralli baslar, hisseler primlenir.
    Primlenen hisselerden millet cikar, primsizlerde pozisyon acar, o primsizlerde primlenir.

Piyasada primlenmeyen dohol, alyag ve tektu kaldi sade ve sadece ))))

Birakin primlenmeyi, ustune ustluk geri geliyorlar ))))

5.  Alıntı Originally Posted by 01h Yazıyı Oku
    Sn Gentleman, Tektu terk edilmemeli ,terk edilemez.

Bizlerin maliyeti assagilarda oldugu halde sinirlerimiz lacka oldu!!
    Maliyeti 1 lira uzerinde olanlarin ruh halini dusenemiyorum

Boyle tatli ve super bir piyasa ortamindan yararlanamadik !!!
    Yaziklar olsun bana !!!

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Guzel bir haber Ustad.
    Patron satisindan beri devamli pozitif haber gectiler.
    Ammmmaaaa hisse hep cikti ve geri geldi.
    Madem tektu zillisinden de ayrılmışsın, hep beraber elele yağ çukuruna atlasakmı )))
    Son düzenleme : çağrbey; 20-05-2017 saat: 21:00.

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Ustad, bilirsiniz, piyasa hareketlenir, ralli baslar, hisseler primlenir.
    Primlenen hisselerden millet cikar, primsizlerde pozisyon acar, o primsizlerde primlenir.

Piyasada primlenmeyen alyag kaldi sade ve sadece ))))
    Desek daha doğru olmazmı? Diğerleri az çok primlendi
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Desek daha doğru olmazmı? Diğerleri az çok primlendi

Cok haklisiniz Ustad....

Sayfa 294/549 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •