Sayfa 134/1001 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Sağlık Bakanı : İyilesen vakalarımız var , iyileşen vakaları önümüzdeki günlerde açıklayacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık bakanı : Çin’de yoğun bakımdaki süreyi azalttığı iddia edilen bir ilacı ülkemize getirdik .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık bakanı : Çin’de yoğun bakımdaki süreyi azalttığı iddia edilen bir ilacı ülkemize getirdik .
    Bu ilaç bugun uygulanmaya başladı , ne kadar etkili olup olmadığını göreceğiz . Bu konuda başarılı olan ilaçları takip ediyoruz , en uygun tedavi icin çalışıyoruz

Sağlık Bakanı : Herkes kendi olağan üstü halini ilan edebilir illa devletin bunu yapmasını beklemeyelim

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sağlık Bakanı : Önümüzdeki günlerde yaş araligi , iyileşme durumu , yoğun bakımda tedavisi süren hasta sayısını detaylı açıklayacağız .

Sağlık bakanı : 50 ile 60 yaş arasında 2 kişi hayatını kaybetmiş durumda onun dışındaki tüm kayıplar 60 yaş ve üzeri . En yaşlı kaybımız 91

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Hocam olayı anlayamadım yorum rica etsem.
    Istanbul havaliaminda ne cikisa ne sehire girise izin verilmeyen cezayirliler ayaklanmis

adamlar orada kisilip kalmislar

8. ''Alım garantisi'' dedi !!!!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 134/1001 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •