Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
isil islem sartmis. Iyi salladin sende
Bu yasima geldim Turkiyede hep mis gibi taze ve temizini yedik. Isil islem falan gormedigine de eminim cunku pazarda koyluler satiyordu
Batinin ne kadar pislik pasagi varsa bize hemen geliyor. Koylunun elinden o kadar antepo fistigi aldik pazarda daha bir kerede kurt murt gormedim.
Pazarda hemde köylüler taze antep fıstığı satıyorlardı ...![]()
http://www.milliyet.com.tr/yabancila...onomi-2454982/
köpekbalıkları Miami deki ev satışlarını durduramamış.
o değilde 100 k$ a ev var diyor ne dersin mandrake alınır mı?
15 yılda da amorti ediyor yazmış, malum istanbulda bu 25+
Fiyatlar çok güzel, kendini de 15 yılda amorti ediyor da... Arada 10 bin kilometre var.
Kiracı dolandırıcı çıkarsa, evin içini kırıp dökerse, kiracı evi suça aracılık etmek için kullanır da mahkemelik bir durum ortaya çıkarsa ayvayı yersiniz.
Git-gel yaptın mı kafadan 1500-2000tl bilet masrafı var direk.
Amerika'da işin peşinden koşacak bir tanıdık olsa gayet yapılabilir ama.
Miami den ev alan Turkler hep Turkiyenin kodamanlari
Kactanesi ile karsilastim konusmaya kalkiyorsun muhabbet etmeye calisiyorsun yanindan kaciyorlar. Ama manyak zengin olduklari belli
ama fakir fukara garson Turkler valet de calisan Turkler alisveris merkezlerinde gunde 12 saat asgari ucrete calisan zavalli Turkler cok ve seninle konusmaya hazir ama onlarinda ici bos dunyadan haberi olmayan gecekondu mahallelerinden gelme tipler
yani demek istedigim dunyanin kara para cenneti Miami dir. Bir sebep daha var ama burada yazamam beni banlarlar
her tarafi deniz ama denize giremezsin. Nufusun yarisi yasli Amerikali ve Kanadali obur yarisi zenci kubali ve karayipli
Turkler sebebini yazamadigim nedenden dolayi cok seviyor. Okullarin cogu surf okulu yani okula gitmedigin halde dersten geciyorsun ve amerikadan diploman oluyor.
Tam zengin ve kara parasi olan Turklerin yeri.
Yer İmleri