Sayfa 721/1001 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by Darvas Yazıyı Oku
    Onbinlerce Borsaya yeni girmiş vatandaşımız heyecanla hisselerinin maliyetine gelmesini bekliyor. Twitter’da bazen denk geliyorum, şurdan bir kurtulayım, Borsanın adını duymak istemiyorum diyenlere.

Şimdi bizim Pala bu vatandaşları mağdur etmemek için Borsayı hızlıca düştüğü yere çıkaracakmış ki garibanlar satıp çıkabilsin.

O yüzden hızlı bir yükselişe hazır olalım.
    bizim pala
    dışarıya bakmadan hiçbişey yapamaz

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    orasını ben de anlamıyorum,onun onda biri para bassak tl olarak yüzde 10000 olur enflasyon bizde...
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yoook enflasyon var . Altın a bakmak lazım. Ama dünya da rekabet çok olduğu için mal satarken biri mutlaka daha iyi fiyat veriyor.
    Aynen Türkiye'de olsa enflasyon patlardı..Secbul Amerika çekirdek enflasyon verileri hep düşük orda bir kıpırdanma olsa herkes altına yüklenecek..ama şu altının çıkmasının sebebi bence enflasyon değil..yanlış mı düşünüyoruz?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by gerekli Yazıyı Oku
    Yarın % 10
    Ama ne yana
    Bir kaç saate belli olur
    Gecen sene mayıs ayı gibiydi. yine 82binden döndürmüştü pelloş ve artı gap yapa yapa hızlıca gitmişti.
    yine aynısını yapar mı bilemem ama corona palayı yener
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bu haber doğru ise kötü oldu.

BTK Telefon HTS kayıtlarına bakıp aynı yerde uzun süre duran cep telefonlarını arayıp kontrol etmeli belki.

Bu şekilde bir hizmet de geliştirilebilir veya telefon uygulaması da yazılabilir. Yani uzun süre yeri sabit ise belirli yerlere mail, SMS atmak gibi. Tıbbi uygulamalar var diye biliyorum ama pahalıdır, nabız, tansiyon, şeker ölçüp gönderiyormuş.

>>>>>>>>

Abdullah Çiftçi
    @abdullahciftcib
    7s
    Koronavirüs salgını: İspanya'da terk edilmiş huzurevlerinde kalan yaşlılar yataklarında ölü bulundu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gecen sene mayıs ayı gibiydi. yine 82binden döndürmüştü pelloş ve artı gap yapa yapa hızlıca gitmişti.
    Dün ve bugün fed coronayı yendi.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sarilarin Trump coronayi da alt edecek reis. Adamin karsisinda hic kimse duramadi simdiye kadar.

7. Seneto haberi gelmedi daha

1/2 saate olumlu haber vereceğiz demişti
    Kaç saat geçti

Seneto Dow kapanın ca demek ki onaylanmadı haberi geçecek yani aklıma o geliyor 😊😊

Ytd
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Çağla getirtiyorum ama kazancı görseniz değmez dersiniz. Ama bir şekilde 3 5 kuruş akmasına izin vermek lazım yoksa dükkan boş kalır ve müşteri baska yere alışır. Dünya da bence bu durumda.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 721/1001 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •