Aynı mantıkla aldım o kadar hisse taradım ucuz ve sağlam diye bunu aldım. Orta çaplı bir düzeltmeyi de hesaba katmıştım. En büyük kriz bize denk geldi. Yüksek kar marji yeni işlerle birleştiği zaman deli karlar edecekti. Kaldıraç etkisi yapacaktı. Emeklilik fonlarının olması da ayrı güven vermişti. Oda fos çıktı. Benim asıl canımı sıkan temeline göre düşüşü fırsata çeviren, robotlarla fiyatı manipüle eden tahta sahipleri oldu. Kimse kimsenin tahtasında habersiz robot calistiramaz adamın eline verirler robotun kolunu. SPK büyük yatırımcıdan taraf işler ayyuka çıkmadan ceza kesmiyorlar.
Uzun vadede iyi yerlere gelecek ama ciddi zaman kaybı olacak. Zamansız ve pahalı bir yatırım oldu. Her hissenin bir dönemi vardır. Sezgilerime göre bununda dönemi gelecek ve güzel karlara vereceğiz. İstikrarlı Özkaynak büyümesi her hissede olmaz ve bu marjlar isim yapmış beş altı hissede var.
OYAK bu gün kudurmuş gibi toplamış yani hareketler kasıtlı; düşüş OYAK ın satışıyla başlamış arkasından bıyıklı yabancılar devam etmişti.

Originally Posted by
Enes SENCER
Ederine gelsin diye bekledik hata bizim değil kanaatimce, 6.25 de dahi temel rasyolarına göre ucuzdu.(Sektörel olarak inanılmaz marjları vardı)Şirketin iki yıllık karı 100 m toplam değeri 300 m , iş akışında da problem yoktu. Adamlar krizi bahane edip gavura vurur gibi vurdular. Endeks %30 düştü biz 50 bu mali yapısıyla en fazla %20 düşeriz diyordum Allah bilir ya. İlk defa biraz uzun vade kalayım sağlam şirket buldum dedim yüzde 30 karı kaybettiğim gibi yüzde 30 zarara da geçtim akıl alır iş değil. Bu düşüş bana iyi ders oldu bu tip hisselerde ekranı kapatıp işine bakamıyorsan karı alıp düşmesini beklemek en doğrusuymuş nasıl olsa çıktığı yere geri geliyor.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : ferden; 25-03-2020 saat: 01:48.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Yer İmleri