Sayfa 866/1230 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 6,921 - 6,928 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Hadi canım sende 16 milyon cirosu olan şirket olmuş 1 trilyon.
    Daha fazla konuşmiyim, rtlab farklıymış. Nerede farkı???

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn. frt77,

Sn Kitapci34, daha evvelki yazışmalarımıza binaen böyle bir ifade kullandı. O zamanlar hisse 4 TL idi. Bugün 22.40 TL.

Bu arada, geçen yıl 16 milyon TL ciro yapan bu şirket, Mart ayında Covid-19 tanı kiti üretimi yaptığını açıkladıktan sonra, bu üründen 2 haftada 20 milyon TL ciro yaptı. 3 Nisan tarihinden itibaren de 19 gün aralıksız tavan yapıyor.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

2. Bilançosuna baktıktan sonra cevap hakkım saklı kalsın.
     Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    Sn. frt77,

Sn Kitapci34, daha evvelki yazışmalarımıza binaen böyle bir ifade kullandı. O zamanlar hisse 4 TL idi. Bugün 22.40 TL.

Bu arada, geçen yıl 16 milyon TL ciro yapan bu şirket, Mart ayında Covid-19 tanı kiti üretimi yaptığını açıkladıktan sonra, bu üründen 2 haftada 20 milyon TL ciro yaptı. 3 Nisan tarihinden itibaren de 19 gün aralıksız tavan yapıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Bilançosuna baktıktan sonra cevap hakkım saklı kalsın.

Cevap için Q2 bilançosunu beklemenizi tavsiye derim Asıl hareket orada görülecek.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

4. Elbet finansal piyasalar gelecegi fiyatlar. Ama herseyin bir oluru ederi vardir. Bugune kdr nezman kaybettiysem hisseye gereksiz yere ilk bakista at gozlukleriyle asik olmaktan. Hayatta boyle. Hikayeler ve gelecegi satin alabiliriz, almaliyizda. ama koru korune ilk bakista asik olmak asla.

Ara sira hayallerle gercekleri onyargisiz mihasebe etmek lazim. En azindan benim hayat gorusum

5.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    işin özüne dönersek bu corona olayına bir de şu açıdan bakın emeklilik yaşı 60 hatta 65 olanlar , emekli olduklarında böyle bir olayda sokağa bile çıkamayacak. bir kaç kişiye dank ettiği için burada da dillendirmek istedim.

O yüzden ben imkanı olanların ama bakış açılarına göre çalışmak zorunda hissedenlerin bu olay sonrası bakış açılarını değiştireceklerini ve emekliliği düşüneceğini düşünüyorum.
    dogru tespit...
    bence imkani oldugu halde bir sekilde buyuksehirde yasayanlari da koy kasaba yazlik ne bulursa tasinmayi dusunebilir.

6. Başta Cautionary ve konuya tüm katkı verenlere teşekkür ederim. Konunun başlarında Cautionary tarla yatırımını da öneriyordunuz. Şu korona günleri ufaktan kendimize yetecek tarla alımını da aklımkızda bulundurmalı sanki. Bölge olarak siz marmara da zeytinlik almıştınız sanırım. Yanlışta hatırlıyor olabilirim. Son görüşleriniz nedir ?

7.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    Tweter adresinizi buldum, takip ettim hocam sizden ulkemiz enerji sektorunu ve gelecegiyle ilgili fikirlerinizi paylasmanizi rica edebilir miyim? Buralardan uzun vade dusunulmesi faydali olur mu bize, yenilenebilir enerji, res, ges, elekt.oto.şarj vs.
    Uzak olduğum bir sektör...bu nedenle hiç yorum yapmayayım...ayrıca sektörden hisse almışmışım da pek yok( bir ara odas a bskmıştım biraz).
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Bu hafta piyasalar daha cok negatif yonde olmak uzere hareketli gibi olacak gozukuyor. En azindan bana gore. Sizlerin dusunceleri beklentileri nedir arkadaslar?
    Benim düşüncem net. Aslında tepkinin bu noktalara kadar uzatacağını da düşünmüyordum... 95-98 bin arasından dönüş bekliyordum...bu zorlama harekette gerek dow un sağlam durması, gerekse nisan vadede en büyük oyuncu TEB yatırımın long kontratlarının da etkisi oldu bence..perşembe günü önceki vade sonlandı..sonuçta önümüzdeki hafta yurt dışı önderliğinde düşüş bekliyorum.

99 bin altına inersek, düşüş derinleşebilir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 866/1230 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •