Sayfa 169/919 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Sn Kafkas26 elinizdeki malı aldılar galiba..,çokmuydu

Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

3. Bugün endekse rağmen bence iyi durdu. Yarın bence önemli, dikkatle izlemedeyim.

4.  Alıntı Originally Posted by yavuzby Yazıyı Oku
    Birşey üretmeyip, aldığını satan, gözümde büyükçe bir bakkaldan farkı olmayan 138 milyon dolarlık piyasa değeriyle 4,2 milyon lira kar edebilen, Kron'un 30 F/K'sı dilden düşmezken, 115 F/K, 13 DD'ye sahip Armada bilgisayar tavan oluyor, Kron iki gündür %7'den %2 yükselişle ancak kapatabiliyor günü. Satışları düzelen dev sanayi şirketlerinin, defter değerinin altında fiyatlanan koca bankaların borsadaki durumlarına karşılık borçtan başka birşeyi bulunmayan spor kulüplerini gördükçe, düzenli kar eden şirketler borsada değer kaybederken, sırf beklenenden az zarar etti diye tavan tavan giden hisseleri gördükçe insan şaşırmadan edemiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Birşey üretmeyip, aldığını satan, gözümde büyükçe bir bakkaldan farkı olmayan 138 milyon dolarlık piyasa değeriyle 4,2 milyon lira kar edebilen, Kron'un 30 F/K'sı dilden düşmezken 115 F/K, 13 DD'ye sahip Armada bilgisayar tavan oluyor, Kron iki gündür %7'den %2 yükselişle ancak kapatabiliyor günü. Satışları düzelen dev sanayi şirketlerini, bir de borçtan başka birşeyi bulunmayan spor kulüplerini gördükçe, düzenli kar eden şirketler borsada değer kaybederken, sırf beklenenden az zarar etti diye tavan tavan giden hisseleri gördükçe insan şaşırmadan edemiyor.
    Sn.Forza sizi kınıyorum.

Neden kınadığıma gelince Türkiye deki yatırımcı profilini anlamış olduğunuzu biliyorum ama burda dile getirmemişsiniz.

Spor hissesini kim alıyor , alan yatırımcıya F/K veya DD sorun bakalım hayatında duymuş mu?

Bazı yatırımcı profilleri ile karşılaşıyorum ben.Söylediklerini duysanız borsayı bırakırsınız.

O kadar çok örnek varki anlatsam güler misin ağlar mısın durumu oluşuyor.
    Burada reklam faktörü ortaya çıkıyor. Reklamımız yok. Yani o kitleye hitap etmiyor kront.

Yatırımcı gelse şurda yazılanları okusa grafik incelese aklı dönüyor ben boş yere ugrasmıyım biri bana söylesin onu alayım diyor.

Bu yüzden twitter youtube facebook hüstad dolu. Beyin kullanmak için var ama kullanmayan kesime hitap etmediğimiz için kağıt bu hallerde.

Bazen boşver böyle daha iyi diyorum.Bazende çok kızıyorum.

YTD.

YTD.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

6. Sn. Lütfi Yenel'in konuşmasından "Yurtdışı satışlarımızı %50 artıracağız, geçen senenin üzerinde bir satış rakamına ulaşacağımız kesin, herhangi bir satış kaybımız yok, bunları 3. ve 4. çeyrekte yerine getireceğimize eminim" gibi iddialı cümleler duyduk. Geçmiş konuşmalarına bakınca ciroyu, karı, borsadaki fiyatı çok da umursamayan biri. Şirketin büyümesine odaklanmış durumda. O yüzden ciro ve karla ilgili söylediklerine çok da odaklanılmaması gerektiğini düşünmekle beraber; birşeye kesin diyebilmek için o şeyin ya gerçekleşmiş olması ya da şu ana kadar yapılan satışlar sayesinde gerçekleşmek üzere olması gerekir. Henüz yapmadığız satışlar için, nasıl olsa yaparım diye düşünerek "kesin" diyemezsiniz. Yılın bitmesine 4 ay kala bu rakamlara ulaşıldıysa da beklenenin üzerinde satış rakamına ulaşılabilir diye düşünüyorum.

Şirket satın alınmasıyla ilgili olarak da; önümüzdeki dönemde gerçekleşebilir söylemini satın alma görüşmelerine mi başlandığı şeklinde mi yoksa şirket bünyesinde böyle bir karar alındığı şeklinde mi yorumlamak doğru olur? KAP'ta doğru dürüst satış haberi bile paylaşmayan bir şirketin yönetim kurulu başkanı böyle bir haberi televizyon yayınında paylaşıyorsa satın alma işi yakında gerçekleşebilir diye düşünüyorum. Tabi işin sonu GTT satışına benzemezse.

7.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sn.Forza sizi kınıyorum.

Neden kınadığıma gelince Türkiye deki yatırımcı profilini anlamış olduğunuzu biliyorum ama burda dile getirmemişsiniz.

Spor hissesini kim alıyor , alan yatırımcıya F/K veya DD sorun bakalım hayatında duymuş mu?

Bazı yatırımcı profilleri ile karşılaşıyorum ben.Söylediklerini duysanız borsayı bırakırsınız.

O kadar çok örnek varki anlatsam güler misin ağlar mısın durumu oluşuyor.
    Burada reklam faktörü ortaya çıkıyor. Reklamımız yok. Yani o kitleye hitap etmiyor kront.

Yatırımcı gelse şurda yazılanları okusa grafik incelese aklı dönüyor ben boş yere ugrasmıyım biri bana söylesin onu alayım diyor.

Bu yüzden twitter youtube facebook hüstad dolu. Beyin kullanmak için var ama kullanmayan kesime hitap etmediğimiz için kağıt bu hallerde.

Bazen boşver böyle daha iyi diyorum.Bazende çok kızıyorum.

YTD.

YTD.
    Bazen diyorum borsadan hiç anlamasaydım da gidip RTALB falan alsaydım. Şu an zengindim.😊

8.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Birşey üretmeyip, aldığını satan, gözümde büyükçe bir bakkaldan farkı olmayan 138 milyon dolarlık piyasa değeriyle 4,2 milyon lira kar edebilen, Kron'un 30 F/K'sı dilden düşmezken, 115 F/K, 13 DD'ye sahip Armada bilgisayar tavan oluyor, Kron iki gündür %7'den %2 yükselişle ancak kapatabiliyor günü. Satışları düzelen dev sanayi şirketlerinin, defter değerinin altında fiyatlanan koca bankaların borsadaki durumlarına karşılık borçtan başka birşeyi bulunmayan spor kulüplerini gördükçe, düzenli kar eden şirketler borsada değer kaybederken, sırf beklenenden az zarar etti diye tavan tavan giden hisseleri gördükçe insan şaşırmadan edemiyor.
    kron için artık 60-70 fk da bana göre yeterli değil daha fazla olması gerek , sebebine gelirsek..

Pandemi ile artan pam ürünlerinin önemi,

Yüksek arge ve pazarlamadan dolayı gözükmeyen kar,

Ve de .. Lütfi Beyin açıklamasına göre ortaklık veya satınalma

artık 100 üstü fk ile bile fiyatlanırsa kimse şaşırmasın

Sayfa 169/919 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz