Sayfa 380/1002 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. gmstr’de fon yeni fiziki gümüş aldı onun paylarını sürüyor piyasaya
    o yüzden gram gümüşle olan bağı bir süreliğine koptu
    bunun böyle olacağı sır değildiki
    daha öncede defalarca oldu
    6,5 gram gümüş değerinden yukarı yönlü uzaklaştığında bu fonu almayacaklar okadar basit

2.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    O günki fiyat değil, bir sonraki fiyattan satılır.
    Yatırımcıların New York Stock Exchange(ABD), NASD** (ABD), London Stock Exchange (İngiltere) piyasalarının açık olduğu günlerde saat 13:30’a kadar verdikleri katılma payı satım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir.
    Satılan günün ertesi günü tefasta görülen fiyattan satmış olursunuz diyerek netlik kazandıralım meseleye

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstadım nzor bono ile FIL i kıyaslıyor musunuz? pek vakit ayıramadım ben incelemeye
    nkolay sanırım piyasa mevduatları civarında hatta bir tık üstünde oluyor. ancak ppfler henüz piyasa mevduatlarını yakalayamadılar. 4-5 gündür mevduat karşılıkları 10 u aşmaya başladı ancak hocam.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    gmstr’de fon yeni fiziki gümüş aldı onun paylarını sürüyor piyasaya
    o yüzden gram gümüşle olan bağı bir süreliğine koptu
    bunun böyle olacağı sır değildiki
    daha öncede defalarca oldu
    6,5 gram gümüş değerinden yukarı yönlü uzaklaştığında bu fonu almayacaklar okadar basit
    Siz daha önce burda uyarmıştınız üstad

5. Qinvest dağılımları da gelmiş. EIC BLCYT yanında sembolik KCHOL almış. EID'nin hisse seçimleri temmuzla aynı, ekleme-çıkarma göremedim.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Satılan günün ertesi günü tefasta görülen fiyattan satmış olursunuz diyerek netlik kazandıralım meseleye
    Örneklendirmek gerekirse;
    Pazartesi 13:30'dan önce verilen satışlar Salı gününün fiyatıyla satılır.
    13:30'dan sonraki satışlar ise Çarşamba günün fiyatıyla satılır.
    Yabancı hisse ve BYF olan fonlar için böyle diye biliyorum. Diğer fonlar için değişkenlik gösterebilir.
    Ben dün bütün fonlara çıkış verdim örneğin 13:30'dan önce. Fakat dün ABD'de tatil olduğu için AFA T+4 valörlü haftaya Pazartesi(14.09) hesaba geçiş tarihi verdi. Diğerleri bu Cuma günü geçecek.

7.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Qinvest dağılımları da gelmiş. EIC BLCYT yanında sembolik KCHOL almış. EID'nin hisse seçimleri temmuzla aynı, ekleme-çıkarma göremedim.
    kcholü bizde mi alsak ? tkf de almıştı sanki. Bütün fonlar giriyorsa vardır bir bildikleri
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    kcholü bizde mi alsak ? tkf de almıştı sanki. Bütün fonlar giriyorsa vardır bir bildikleri
    Temettü mü bekliyorlar acaba?

Sayfa 380/1002 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •