Sayfa 1112/1230 İlkİlk ... 11261210121062110211101111111211131114112211621212 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 8,889 - 8,896 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    bence yanılıyorsunuz... eğer bu sığınmacılar entellektüel ( burjuva beyaz yaka) sığınmacılar ise o ülkenin ayağa kalkmasına ve entellektüel olarak gelişimine yardımcı olabilir bakınız Lübnan, Mısır yakın tarih ABD her zaman
    Abd nin durumu farkli...
    Nato nun planlarini oku uyelerine dagittiklari geceleri uyku uyumazsin...
    Entel falan degil siginmacilar enteli Turkiye ye gelmiyor....
    Bazi seyleri yazmak istemiyorum ama bu is baş agriticak....
    Neyse bizim toplum yasayip gormeyi sever...
    Entel ne Allah askina adamlsrin geldigi ulkede egitim mi var entel olcaklar.
    Abd ve Avrupa nin kalkinmasina fayda saglayan siginmacilar orada egitim gormus tipler.....
    Gecen sene yurtdisina giden egitimli entel Turkiye Cumhuriyeti vatandasi sayisini dert etmek daha mantikli...
    İsrail e bile kaciyor egitimli vatandaslarimiz....
    Sen de afgan pak suriyeli entel beklersin ulkeye....
    Suriyelilerin sadece Meb e masrafi yillik 1 milyar euroya yakin...diger masraflari ve pakistan afgan banglades ortas asya dan gelenleri fln saymiyorum bile....
    Neyse...

"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,907
     Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Abd nin durumu farkli...
    Nato nun planlarini oku uyelerine dagittiklari geceleri uyku uyumazsin...
    Entel falan degil siginmacilar enteli Turkiye ye gelmiyor....
    Bazi seyleri yazmak istemiyorum ama bu is baş agriticak....
    Neyse bizim toplum yasayip gormeyi sever...
    Entel ne Allah askina adamlsrin geldigi ulkede egitim mi var entel olcaklar.
    Abd ve Avrupa nin kalkinmasina fayda saglayan siginmacilar orada egitim gormus tipler.....
    Gecen sene yurtdisina giden egitimli entel Turkiye Cumhuriyeti vatandasi sayisini dert etmek daha mantikli...
    İsrail e bile kaciyor egitimli vatandaslarimiz....
    Sen de afgan pak suriyeli entel beklersin ulkeye....
    Suriyelilerin sadece Meb e masrafi yillik 1 milyar euroya yakin...diger masraflari ve pakistan afgan banglades ortas asya dan gelenleri fln saymiyorum bile....
    Neyse...

"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
    sizin yaptığınız genelleme idi ben genellemenize yazdım o mesajı... tartışma yapmak için değil genellemelerinize dikkat edersiniz diye düşünmüştüm... ilk mesajınız aşağıda:
    "Siginmacilar gittikleri ulkede,ulkenin tarih boyunca yıkilmasina sebep olmustur.Maalesef...."

3.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sizin yaptığınız genelleme idi ben genellemenize yazdım o mesajı... tartışma yapmak için değil genellemelerinize dikkat edersiniz diye düşünmüştüm... ilk mesajınız aşağıda:
    "Siginmacilar gittikleri ulkede,ulkenin tarih boyunca yıkilmasina sebep olmustur.Maalesef...."
    bizim yaşadığımız sığınmadan fazlası maalesef , ülkenin yıkılması için sığınmacıların silahlı örgüt kurup saldırması gerekmiyor.
    örneğin sığınmacılar SGK sız çalışıyor, ve ücretsiz tüm SGK imkanlarını kullanıyorlar

SGK prim toplayamıyor
    devlet işsiz adam sosyal yardım yapmak zorunda kalıyor
    SGK ya tek kuruş katkısı olmayan insanlar SGK hizmetlerini alıyor.

nereden bakarsan zarar üstüne zarar.
    amerika da vasıfsız sığınmacılar var ama orada her şey beleş gel yerleş olmuyor.

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    Abd deki ic catismalar neyden kaynaklaniyor saniyorsunuz.O genelleme degil tarihi bir sonucu ifade ediş..
    Emperyalizm multecileri de sever onu da soyleyeyim ucuz is gucu ve somuru duzenine kaynak saglar cunku...
    Bu sonucu yasayarak ögrenirsiniz o zaman genellemeleri anlarsiniz....

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.

5. bu konudaki şahsi fikrim, müslüman olmayan göçmenlerin ülkemize alınarak, ülkemizin daha ılımlı hale gelmesinin sağlanması gerektiği. yoksa sabit fikirli, gerici akımlar çok güçlenebilecek ortam buluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by el salvador Yazıyı Oku
    bu konudaki şahsi fikrim, müslüman olmayan göçmenlerin ülkemize alınarak, ülkemizin daha ılımlı hale gelmesinin sağlanması gerektiği. yoksa sabit fikirli, gerici akımlar çok güçlenebilecek ortam buluyor.
    Var olan sorunlari *3 yapar o is...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    Sektör endeksleri performansı
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

8. https://mobile.twitter.com/ForeksTur...00543934894081
    Acaba neye çökebiliriz de bugün

Altınlar sadece anlaşmalı kuyumcudan alınıp devlete verilecek.
    Kısaca senin olacak ama devlet canı isterse geri verecek.

Hayal dünyaları baya genis

Sayfa 1112/1230 İlkİlk ... 11261210121062110211101111111211131114112211621212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •