Sayfa 289/1002 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Crashontheway Yazıyı Oku
    Eskiden severdim de çok yanar döner oldu bu yeşilada
    Bir bakıyorsun yerden yere vurup kıyamet çok yakın diyor, bir bakıyorsun uçan kuşlar martılar yeşil renkli bir bahar, dövizde ne işim var ben borsadayım hükümet çok doğru adımlar atıyor vıttır zıttır. EEE yaşlandın sende be abey, ayarların kaçmış. Totondaki kıllar enginar yaprağı gibi olmuş hala youtuberlık peşinde koşuyon bırak biraz gençler ekmek yesin
    Eskiden acaba korkuyor mu derdim ama artık o kadar da naif olmadığını düşünüyorum. Ona biçilen rol bir kesimin gazını almak olabilir.. Bana güven vermiyor...

Ne demişler pirincin içindeki siyah taştan değil beyaz taştan kork diye...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Piyasalarda güvenmediğim 2 Atilla...

Biri yeşilada diğeri de köksal
    sevgili Paul ben de bir dönem arjantinde misafir olarak bulundum çok güzel iyi insanlar gerçekten ... 2006 yılındaydı gene iyi bir spekülasyon sonrası sitres atmak kafayı boşaltmak detoks metoks için gittiğim avusturya wört gölündeki klinikte tanış olduğum arjantin yurttaşının mülkünde misafir kaldımdıydı.... San Isidro ' da ... arjantinliler çok iç içe yaşıyorlar bizim gibiler... ama eğlenmeleri daha güzel bizden. Kasıntılıkları yok , gece klüplerinde kimse kimseyi rahatsız etmiyor öyle kimse kimseyi süzmüyor , aval aval dans edenlere bakan tuhaf tipler yok bizdeki gibi, güzelll ( üç l ile )
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Eskiden acaba korkuyor mu derdim ama artık o kadar da naif olmadığını düşünüyorum. Ona biçilen rol bir kesimin gazını almak olabilir.. Bana güven vermiyor...

Ne demişler pirincin içindeki siyah taştan değil beyaz taştan kork diye...
    Ben eskiden videolarını dinlerdim. Artık bıraktım.Tam bir liberal. Bu arada ahvalden bolca referans kullanıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ben eskiden videolarını dinlerdim. Artık bıraktım.Tam bir liberal. Bu arada ahvalden bolca referans kullanıyor.

twitter fenomeni bi finans hojası var kendisi tuhaf tematik olmaya çalışan videolar da çekmişti... 30 saniyede izah edilebilecek bir şeyi , anlat babam anlat videoları ... tamam doğru şeyleri söylüyor da ben ısınamadım ona ... mesela twitterda birilerine yanıt verirken arada canım kelimesini kullanıyor.... birisi bu finans profesörü yurttaşımışa adı ile hitap ettiğinde ise hiddetleniyor , babanın oğlu değil falan diyor... eee sen tanımadığın yurttaşlara '' canım '' derken bi şey yok , birisi sana direkt adını söyleyince hiddetlen ??? nasıl bi tutarlılık oluyor bu ??? tuhaf ve ilginç ...
    ayrıca her şey röböt yapmakla yazılım yapmakla da olmuyor önce toplum genelindeki başat kişiler öncelikli olarak , ahlaklı olacaksın ... ahlak derkenenn din odaklı ahlaktan bahsetmiyorum...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

5.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    sevgili Paul ben de bir dönem arjantinde misafir olarak bulundum çok güzel iyi insanlar gerçekten ... )
    Trader olarak da bir numaram Paul Tudor Jones ,

Yardımseverlikte ve insanlıkta bir numaram Arjantinliler

Hastasıyız...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Zaten bu düşünce yüzünden kıbrıs sorunu çözülmüyor. Zira kazan kazan diye bir nokta yok. Rum kesiminin kuzey kıbrısla birleştiğinde kazanacağı herhangi bir şey yok. Ha doğalgaz kuzey kıbrıs kıyısında çıksaydı. Bir anda görüşler değişiverirdi.

Ekonomik olarak zayıf isen (iflas demiyorum) kazan kazan sofrasına oturamazsın.

şey ve ney az önce bi rekor daha kırdılar
    bir halt olacağı yok.

8. sevgili paul , diğer ato' ya nedne güvenmiyorsun ? greenisland pek bir fırıl fırılşal o belli de ... diğeri hakkında derinleme bilgim yok...

Sayfa 289/1002 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •