“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
sevgili Paul ben de bir dönem arjantinde misafir olarak bulundum çok güzel iyi insanlar gerçekten ... 2006 yılındaydı gene iyi bir spekülasyon sonrası sitres atmak kafayı boşaltmak detoks metoks için gittiğim avusturya wört gölündeki klinikte tanış olduğum arjantin yurttaşının mülkünde misafir kaldımdıydı.... San Isidro ' da ... arjantinliler çok iç içe yaşıyorlar bizim gibiler... ama eğlenmeleri daha güzel bizden. Kasıntılıkları yok , gece klüplerinde kimse kimseyi rahatsız etmiyor öyle kimse kimseyi süzmüyor , aval aval dans edenlere bakan tuhaf tipler yok bizdeki gibi, güzelll ( üç l ile )
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
twitter fenomeni bi finans hojası var kendisi tuhaf tematik olmaya çalışan videolar da çekmişti... 30 saniyede izah edilebilecek bir şeyi , anlat babam anlat videoları ... tamam doğru şeyleri söylüyor da ben ısınamadım ona ... mesela twitterda birilerine yanıt verirken arada canım kelimesini kullanıyor.... birisi bu finans profesörü yurttaşımışa adı ile hitap ettiğinde ise hiddetleniyor , babanın oğlu değil falan diyor... eee sen tanımadığın yurttaşlara '' canım '' derken bi şey yok , birisi sana direkt adını söyleyince hiddetlen ??? nasıl bi tutarlılık oluyor bu ??? tuhaf ve ilginç ...
ayrıca her şey röböt yapmakla yazılım yapmakla da olmuyor önce toplum genelindeki başat kişiler öncelikli olarak , ahlaklı olacaksın ... ahlak derkenenn din odaklı ahlaktan bahsetmiyorum...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
şey ve ney az önce bi rekor daha kırdılar
bir halt olacağı yok.
sevgili paul , diğer ato' ya nedne güvenmiyorsun ? greenisland pek bir fırıl fırılşal o belli de ... diğeri hakkında derinleme bilgim yok...
Yer İmleri