Sayfa 653/1002 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Heyecan isteyen AES alsın

Biden yüzünden mi düşüyor bu karakan? Halbuki GS tam tersini iddia etmişti.

https://www.cnbc.com/2020/10/12/gold...twitter%7Cmain

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    mutlak getiri hedefi zaten baştan bana saçma gelen bir söz... mutlak ne ya ... değişken fön de geç... portföy dağılımına ve fonun izahnamesine bakınca , risk değeri 2-3-4 olunca anlarsın zaten neyi hedeflediğini .. mutlak hedef tabiri anlamsız.
    Yatırımcıya güven vermek için kullanıyorlar o ibareyi.
    Nasıl olsa kaybetmem duygusu yaratılıyor.
    Aslında öyle de değil
    Bir ara TE3 almıştım,
    O kadar bezdirdiki neredeyse zararla çıkacaktım, neyseki zarar olmadı ama mevduat altı çıkış yaptımdı.

3. Güvenlik konusu açıldı
    Bende de ufak bir tavsiye
    Sakın ola kimseye dayınızın adını soyadını vermeyin.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Güvenlik konusu açıldı
    O uygulama kalkacaktı ama ertelendi herhalde halen soruluyor.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    ufak ufak tekrar ıpv ve dbh biriktirme zamanı yaklaşıyor. 8 altında biraz daha oyalanırsa usdtry.
    Eldekileri ne yapalım üstad

6.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    10 sene önce kredi kartım kopyalanmış ve abd nin değişik eyaletlerinde şifresiz olarak aynı anda alışverişler(pizza, elektronik sigara vs) yapılmış. Şifreli bir işlem için telefonuma sms gelince farketmiştim. Hemen işleme kapattırmış, sabahında da banka şubesinde soluğu almıştım. Ücreti geri iade aldım, hatta dolar kurundan kar etmiştim Ama o gün bu gündür, sanal kart kullanıyorum. Kartlarda e-alışverişlere kapalı. Normal alışverişlerimde de nakit kullanıyorum.

Teknoloji ilerledikçe bilişim suçlarında da artış oluyor. Yüksek yaptırımları olmalı ki , firmalar daha sıkı önlemlere yönelmeli.
    kart çipsiz miydi ? ben sanal kart olarak iş bankasınınkini maximum kullanıyorum çünkü onda bi özellik var , şu üç haneli güvenlik kodunu 5 dakikalığına kendin değiştirebiliyorsun , dinamik güvenlik kodu diyor adına.... arada da sanal kart numarasını değiştiriyorum ... normal kartların e-alışverişe kapalı olması yetmez mail order a da kapalı olmalı ...

bir de iş bankasının iyi bir özelliği kartları geçici olarak kullanıma hemen kapatabiliyorsun ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Güvenlik konusu açıldı
    Ekşisözlükte bir entri vardı. Maraş'ta bir adam, bir rakam yanlış söyleyip , numarasının gsm şebekesini değiştirmek istemiş. Başka şehirde yanlış söylediği numaraya sahip başka bir adama taahhüt bozduğu için yüzlerce liralık faturalar masraflar gelmiş. İmzasız, kimliksiz , şebekesi değişen adamın haberi bile yok. Vodafona da telekom da bizi ilgilendirmez demişler. Günlerce en üstte kaldı.

En basitinden, geçen televizyonda izledim, maskesiz adam kimliğim yok diyor, polis söyle kimlik numaranı ona yazayım cezayı diyor. Beyanla kimlik numarası mı söylenir. Devletin memuru bu. Yazdırsa başkasına cezayı. Kimlik numaranı kargocu bile alıyor.
    Yani tedbir önemli ama şans da çok kritik bizim ülkede.

Benim de tavsiyem e-devlet sisteminde üzerinize bilmediğiniz telefon hattı var mı, dava var mı, açılmış şirket var mı periyodik olarak kontrol edin. Haftada bir bakarım ben.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    kart çipsiz miydi ? ben sanal kart olarak iş bankasınınkini maximum kullanıyorum çünkü onda bi özellik var , şu üç haneli güvenlik kodunu 5 dakikalığına kendin değiştirebiliyorsun , dinamik güvenlik kodu diyor adına.... arada da sanal kart numarasını değiştiriyorum ... normal kartların e-alışverişe kapalı olması yetmez mail order a da kapalı olmalı ...

bir de iş bankasının iyi bir özelliği kartları geçici olarak kullanıma hemen kapatabiliyorsun ...
    Teb kredi kartı çipliydi. Şuan kullanmıyorum.

Şuankiler Mail order a da kapalı.

Sayfa 653/1002 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •