Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 425 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Aracı kurum oran ve avantajlar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. osmanlı yatırım ile çalışan var mı acaba. bende iş bankasından işlem yapıyordum. osmanlı da en yüksek komisyon oranı onbinde 5. komisyon oranı oldukça düşük. çevremde bilindik aracı kurumlar ile çalışanlar var ancak fazla vaktim olmadığından oralara gidemedim. bankadan çıkıp aracı kuruma geçme niyetindeyim. osmanlı yatırım hakkına bilgi birikimi olan varsa aydnlatırsa sevinirim. sizce iyimi yapıyorum kötümü yapıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

2.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    osmanlı yatırım ile çalışan var mı acaba. bende iş bankasından işlem yapıyordum. osmanlı da en yüksek komisyon oranı onbinde 5. komisyon oranı oldukça düşük. çevremde bilindik aracı kurumlar ile çalışanlar var ancak fazla vaktim olmadığından oralara gidemedim. bankadan çıkıp aracı kuruma geçme niyetindeyim. osmanlı yatırım hakkına bilgi birikimi olan varsa aydnlatırsa sevinirim. sizce iyimi yapıyorum kötümü yapıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Ben de Osmanlı ya tam geçecektim son anda Işık Menkule %0.01 yani onbinde 1 le geçtim. Daha yeni geçtiğim için (cuma günü) henüz işlem yapmadım. Arayüzü fena değil. İlk 1 ay endeks ve düzey 1 i bedava vereceklerdi lisansa baktığımda 5 yıl gözüküyor. Sorma fırsatım da olmadı 1 ay deneyelim bakalım.
    twitter : @alphanostra

3.  Alıntı Originally Posted by alpha Yazıyı Oku
    Ben de Osmanlı ya tam geçecektim son anda Işık Menkule %0.01 yani onbinde 1 le geçtim. Daha yeni geçtiğim için (cuma günü) henüz işlem yapmadım. Arayüzü fena değil. İlk 1 ay endeks ve düzey 1 i bedava vereceklerdi lisansa baktığımda 5 yıl gözüküyor. Sorma fırsatım da olmadı 1 ay deneyelim bakalım.
    Sayin Alpha,
    İsik menkul cok iyi komisyon orani vermis. Web arayuzunden goruntu paylasmaniz mumkun mudur? Ayrica web erisimi icin mobil uygulamalari var mi?

4.  Alıntı Originally Posted by xplusy Yazıyı Oku
    Sayin Alpha,
    İsik menkul cok iyi komisyon orani vermis. Web arayuzunden goruntu paylasmaniz mumkun mudur? Ayrica web erisimi icin mobil uygulamalari var mi?
    Foreks mobili kullanabiliyorsunuz . kendi programları da vardı galiba. Hatta bugün ilk işlemi mobilden yaptım.arayüzü şöyle fena degil.

twitter : @alphanostra

5.  Alıntı Originally Posted by alpha Yazıyı Oku
    Foreks mobili kullanabiliyorsunuz . kendi programları da vardı galiba. Hatta bugün ilk işlemi mobilden yaptım.arayüzü şöyle fena degil.

Tesekkurler bilgiler icin. Bende Alb ile calisiyorum, komisyon 10binde 2 pahali degil. DirectFn e gecmisler simdi, mobilde Foreks kullanamiyorum. DirectFn in mobil arayuzu ise berbat, ayrica kullanim ucretleri foreksin iki kati

6.  Alıntı Originally Posted by alpha Yazıyı Oku
    Hacim veya portföy için bir şartları var mı bu komisyon oranı için?

7. evet onbinde 1... şart yok.. belki ben yüzbinde 9a veya daha aşağısına anlaşacam biraz işlem yapayım duruma göre artık... 40tl civarı komisyon bırakılırsa düzey1 e kadar canlı veri de veriyorlar. foreks mobilden alım satım yapabiliyorsunuz. hissenetten birinden derseniz bana da biraz faydası olur belki )))

Alıntı Originally Posted by gmisyon Yazıyı Oku
    ışık mı onbinde 1? hisse senedi için değilmi?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
     Alıntı Originally Posted by mirturk Yazıyı Oku
    Hacim veya portföy için bir şartları var mı bu komisyon oranı için?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •