Uzun vadeyi göze alarak yatırım yaptım. Mali yapısı ile çok güçlü bir şirket. Benim acelem yok. İstediği gibi dalgalansın
Uzun vadeyi göze alarak yatırım yaptım. Mali yapısı ile çok güçlü bir şirket. Benim acelem yok. İstediği gibi dalgalansın
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
[IMG][/IMG]
Günlük Hareketli ortalama : Al
Haftalık Hareketli Ortalama : Al
Aylık Hareketli Ortalama : Al
Teknik indikatörler Haftalık : Güçlü Al
Teknik indikatörler Günlük : Güçlü Al
Teknik indikatörler Aylık : Güçlü Al
Haftalık Pivot noktası 9,52
1 nci direnç 9,82
2 nci direnç 10,17
3 ncü direnç 10,47
Veriler investing com'dan alınmıştır.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
İlk direnç noktası 9,82 yi denedi ancak kıramadı... Tekrar deneyeceklerdir. Kırarsa şayet ikinci hedef 10,17 olası bir fiyat.
1 milyon lotla tavana kitledi ama güven vermiyor![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Yer İmleri